Grattis bloggen!

Tänk, i söndags fyllde min blogg 13 år! Det är ju faktiskt helt galet! Tänk att jag skrivit lite här nästan varje dag i 13 år! Visst har det varit perioder då det inte skrivits så mycket men å andra sidan fanns det en period där jag skrev flera inlägg per dag också :-)

Men tretton år alltså!
När jag tittar tillbaka i bloggen genom åren så har inte alla bilder följt med i flytten hit till Nouw, från Blogger, där jag bloggade i måååånga år. Men det får vara så, det är inte mycket jag kan göra åt det och jag tror i ärlighetens namn inte det är många som läser de där gamla inläggen ändå :-)

Under de här åren har jag haft planer på att lägga ner, eller börja om med en helt ny blogg - men jag faller alltid tillbaka till att det ju är lite synd. Det finns ju så mycket här! Även om innehållet har förändrats en hel del genom åren. De första åren var jag mycket anonym - inga foton på oss i familjen eller namn. Sedan var det otroligt mycket som dokumenterades under barnens småbarnsår, innan de började bli stora nog att få bestämma om de ville vara med på bild eller inte. Och i takt med att barnen växte kände jag plötsligt att jag hade mindre att blogga om. Men jag har hakat mig kvar, vill inte lämna den här lilla dagboken riktigt ännu :-D

Fast jag tycker nog att det är dags att fixa en ny header :-)

Gillar

Kommentarer