Grillkväll

Efter Eurovisiongenrepet kastade jag mig i bilen för att åka hem och ta emot kvällens gäster. Lite stressigt var det och det var tur att det var just de gästerna :-)

Och jag kände mig ändå trygg i att huset var nystädat när jag åkte, J ändå skulle sköta köttet och grillningen och de andra tillbehören var enkla att fixa. Det enda som J nog var lite osäker på var att jag la  desserten på hans ansvar. Men den blev tipptopp så nu vet jag ju att jag kan göra det fler gånger!


Det var strålande väder hela kvällen och vi satt ute och åt och njöt av värmen. J:s ribs passade till och med L och det är ett strålande betyg.


Det passade också utmärkt att prova på några av produkterna som jag fick i veckan i Loppis Blogbag i veckan. Apetina-osten hamnade i en röra med soltorkade tomater och creme fraiche och grillsåserna från Coop serverades till.


Söndagen har varit allt annat än solig. Ganska ok när det varit många soliga dagar iofs, så att man får gjort lite inomhus. Men L har varit på poolparty och R har varit lite hostig och gnällig så jag har ändå inte fått jättemycket gjort. Men det är skönt att avsluta veckan lite lugnt. Speciellt eftersom den kommande veckan innehåller ganska många aktiviteter och planerande.

Gillar

Kommentarer

Emelie,
MUMS!! Det var ingen liten bricka med ribs!
Och när alla barnen äter, då är det baske mig gott också.

KRAM
undermyumbrella.se
Jenny,
Såsen låter supergod!!
Den måste göra till nästa grillning 😊
Man blev nästan chockad igår av vädret. 28 grader varmt i lördags och 13 grader och molnigt ochvregn igår. Men visst behövs regnet också 😉
Kram
nockinocki.blogg.se
Helena,
Mmm, ser jättegott ut!
Hoppas veckan blir bra!
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Linda K - Hemma hos Klintons,
OMG! Ser supergott ut. kram kram
houseofklinton.com
Tina,
Men åh så gott det ser ut! Hur gör du röran med creme fraichen, fetaosten och soltorkade tomaterna? Blandar du bara ihop allt? Några kryddor? Hoppas du får en fin vecka finaste! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Bakom dörr nr. 11,
Mums, ser super gott ut.
Ha en bra start på veckan.
Kram Pia
piajohansson72.blogspot.se/