Grönan, clowner & chokladhjul

Vi fortsatte vår torsdag i Stockholm med ett besök på ett Gröna Lund med Halloweentema. Jag var orolig för alla zombies och clowner som skulle gå runt i parken, men det gick ganska bra. Jag var förföljd av en zombie vid ett tillfälle när de andra stod i en kö, men jag fintade honom :-)

Jag har inte varit på Grönan på typ 25 år så jag hade dålig koll på hur saker låg i relation till varandra. Och det var ju ganska mörkt - och kallt!! Vi hade vinterjackor med oss men det var ändå ganska kyligt faktiskt. Men vi hade en kul kväll! Jag åkte en berg-och-dalbana med familjen sedan var jag nöjd. De andra åkte andra otrevliga åkattraktioner medan jag höll mig på marken, haha!

Men vi gick i Olustiga huset tillsammans. Och tur var väl det, för jag hade aldrig klarat att gå där igenom ensam! En massa otäcka clowner som hoppade fram överallt och gjorde allt de kunde för att skrämmas.

Runt om i parken var det olika uppträdanden och ljusshower mm så även om man inte ville åka karuseller så fanns det att göra. Och vi spenderade en halv förmögenhet på olika chokladhjul. R var den som hade tur och vann, medan vi andra blev tomhänta.

Vi hade en kul kväll tillsammans och var kvar ända tills stängning då vi trötta och frusna tog oss tillbaka till hotellet. Det tar på krafterna att både turista och akta sig för zombies :-D

Gillar