Grunden, glögg & gamefail

Hur gick det i helgen nu då?

Julmust ✓
Glögg Fast bara lite. Tyckte faktiskt att årets glögg Aloha från Blossa, med smak av passionsfrukt, hibiskusblomma, kokos och kaffe var riktigt trevlig. Men jag provade också Blossa Sparkling & Spices, ett bubbel med smak av glögg - och det passade mig bättre än vanligt glögg!
Pepparkakor ✓ Med brieost och inte någon mögelost. Jodå, brie funkar också!
Juligt doftljus ✓ Det gjorde sig kanske inte helt fullt ut i bastustugan när vi hade bastun igång och det var galet varmt även utanför bastun. Men lite mysigt var det!
Backgammon ⍻ Där blev det fail... Vi packade inte ens upp spelet så det får stå kvar på vår to do-lista.

Det blev dock en två timmars långpromenad med vännerna och 5 hundar. Gissa hur smutsig vår fyrbenta fluff var efteråt? Så ja, det blev också hunddusch :-) J körde vattenskoter och har nu galen träningsvärk för det var inte lugn och stilla på havet i lördags, det var halv storm!

Och så blev det lite bastande, med betoning på lite för min del, och smarrig middag hos vännerna. Vi inspekterade status på bygget och än så länge är det inte mycket att fota. Det har mest varit markarbete för att få till diverse höjder och endast "vardagsrummet" & "kontoret" är gjutet (vilket man kan skymta fram till höger i bild). Denna veckan ska resten av nedervåningen gjutas, men man kunde iaf få en liten uppfattning om storleken.

Nu kommer det förmodligen att bli roligare och roligare vid varje besök!

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Låter verkligen som en bra helg basta åååhhh så mysigt långpromenad med hundarna och vännerna lät inte heller fel
nouw.com/sofiefriden
Amanda Kanterfors,
Jag gillar inte pepparkakor så mycket men man kanske skulle testa med brieost på då kanske man gillar det mer 😊
nouw.com/amandizan
Fnulan,
Åh så var inte jag medbjuden!! Jag kan också gå i koppel och se söt ut =) Det låter i alla fall som en fantastisk helg <3
www.fnulan.se
Therese,
Lät som ni maxat helgen och haft det vääääääldigt mysigt och mjukstartat advents/jule myset på lagom nivå 😃 Och kul att grunden nu så sakteliga kommer på plats, gissar att ni längtar galet mycket tills ni får börja inreda och vara i ert nya sommarhus! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723