Gryta, jacka & hosta

Så kan vi snart checka av den här veckan också!

Dottern vaknade upp i tisdags och var plötsligt väldigt hostig och snorig (igen) , så det var bara för henne att hålla sig hemma (igen) och för mig att boka in ett nytt Covid-test. När jag kom hem efter jobbet samma dag var hon dock inte alls vare sig hostig eller snorig, så det var tydligen snabbt övergående. Var dock och tog det där testet iaf, för säkerhets skull, och det var som tur var negativt, även denna gången. Det är ju bara en månad sedan hon var krasslig sist.

Nu håller vi tummarna att vi får gå in i den här helgen utan vare sig virus eller bacillusker! Men gärna med fint väder! Det gör så mycket för känslan tycker jag!

På tal om väder, kan man plocka fram vinterjackan nu? Kör med dubbla jackor på kvällsrundan med den fyrbenta fluffiga, ha ha.

Grytor och gratänger är mat som passar bra när det är så kyligt som det är nu. Idag har höstgrytan gjort inträde hos oss. Lät en kalops stå och puttra i Crockpoten igår och den var så där härligt mör idag. Gillar att laga mat i "pottan" och skulle gärna hitta fler recept som passar hela familjen. Hojta gärna till om du har något bra tips!

Oj, vilket spretigt inlägg detta blev! Men så blir det ibland! :-)

Gillar

Kommentarer

Kamilla,

Jag plockade fram allas vinterjackor och hängde dem i ena garderoben i garaget där de får hänga tills de ska plockas in och användas. Några har redan varit där och hämtat in några som de vill ha redan nu. Det är kallt på morgonen och kvä'llarna redan nu alltså

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag tror nog att jag får börja snegla lite på en ny jacka.. 😃
nouw.com/popprinsessan
Paulina
,

Jobbigt att vara sjuk. Hoppas inte det är Corona den här gången heller. Vilken fin bild 😊

Popprinsessan
Popprinsessan,
Det var ju det det inte var 😊
nouw.com/popprinsessan
Michelle,

Vinterjacka kanske e tidig men en varm fleece tröja under jackan brukar funka. Jag brukar ha hoodies som värmer under jackan , skönt att det var negativt.

michellefrandell.blogg.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tog faktiskt fram min dunväst igår och hade under jackan - funkade finfint!
nouw.com/popprinsessan
Emschen ,

Ja du det kommer nog bli mer bacillusker tyvärr. Nu reagerar vi ju vid minsta lilla symptom vilket vi vanligtvis nog inte reflekterar över.


Underbar bild!

Jag har aldrig testat en crockpot. Vad är det som gör den så bra?

emschen.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Den vågar jag ha igång även om jag inte är hemma. Startar den på morgonen och kommer hem efter jobbet och det luktar mat i huset 😊 Perfekt till saker som "mår bra" av att gå länge, tyvärr har jag lite för få sådana rätter i rockärmen 😊 ÄLSKAR dock butter chicken!
nouw.com/popprinsessan
Marie - Sweetwords,

De tunnare vinter jackorna har vi börjat använda redan, det är kallt på morgonen fram tills 10 typ samt på kvällen

sweetwordsbymirre.com