Gryta, jacka & hosta

Så kan vi snart checka av den här veckan också!

Dottern vaknade upp i tisdags och var plötsligt väldigt hostig och snorig (igen) , så det var bara för henne att hålla sig hemma (igen) och för mig att boka in ett nytt Covid-test. När jag kom hem efter jobbet samma dag var hon dock inte alls vare sig hostig eller snorig, så det var tydligen snabbt övergående. Var dock och tog det där testet iaf, för säkerhets skull, och det var som tur var negativt, även denna gången. Det är ju bara en månad sedan hon var krasslig sist.

Nu håller vi tummarna att vi får gå in i den här helgen utan vare sig virus eller bacillusker! Men gärna med fint väder! Det gör så mycket för känslan tycker jag!

På tal om väder, kan man plocka fram vinterjackan nu? Kör med dubbla jackor på kvällsrundan med den fyrbenta fluffiga, ha ha.

Grytor och gratänger är mat som passar bra när det är så kyligt som det är nu. Idag har höstgrytan gjort inträde hos oss. Lät en kalops stå och puttra i Crockpoten igår och den var så där härligt mör idag. Gillar att laga mat i "pottan" och skulle gärna hitta fler recept som passar hela familjen. Hojta gärna till om du har något bra tips!

Oj, vilket spretigt inlägg detta blev! Men så blir det ibland! :-)

Gillar