Gubbe!

Jag var och handlade på Ica Maxi när jag hämtat L på dagis. R satt i bilstolen i kundvagnen och sov och halvvägs genom affären blev L kissig. Hon sa dock att hon klarade att vänta tills vi kom till toaletterna utanför kassan. Ok, vi shoppade vidare, det var inte så mycket vi skulle ha, betalade och gick till toaletterna. Det är först en dörr och sedan två toaletter innanför. Samtidigt kom det en gubbe, en pensionär. L gick in genom den första dörren och jag stod liksom kvar vid den första dörren med kundvagnen med R, handväskan och kassarna. Gubben frågade vilken toa L skulle in på och jag svarade att det spelade ingen roll, vilken som som var ledig. Hon sa att den längst in var ledig och jag kände att det blev lite svårt med kundvagnen, men fick liksom köra in den genom den första dörren. Gubben hängde på. Så säger han:

"Kan jag gå före då?"
"Nej, hon är ju kissignödig" svarar jag.
"Ja, det är jag också", svarar han. !!!!!!!!!!!!!!!
"Ja, men det är ett barn!" replikerar jag ilsket.
Men va fasen!!! Trodde han på allvar att han skulle gå före en kissig femåring? Och WHY liksom???? Skulle det på något sätt förändra situationen att han gick före oss? Hade det underlättat att jag hade med mig vagnen in, eller...??!?!?? Ahh! Jag blev så jäkla irriterad!

L kissade och gubben gick ut och ställde sig utanför den första dörren under tiden. Men andra kom in under tiden så det innebar att när L var klar gick en annan tjej in på den toan. Och gubben stod kvar utanför när vi gick. Hoppas att han fick vänta länge innan det blev hans tur!!!

Gillar

Kommentarer

Wojtan,
Hej

Sur pensionärer kan vara jobbiga 😊
Det är riktigt jobbigt när de små blir kissnödiga för det är ju inte så lätt att få dem att hålla sig. Mina tjejer blir JÄMT kissiga så fort vi kommer in i en butik.

Kram Åsa
www.wojtansblogg.se
Linda,
O herre gud, man ska inte slut att förvånas alltså.
Tur du var snabb att svara honom iaf, Kramar
www.uppochnervandahuset.se