Gula fält & gamla minnen

Trots att dagarna liksom flyger iväg så tycker jag ändå att det är väldigt skönt att det är torsdagskväll. Fredag imorgon. Jag vet inte varför, men jag känner mig nog lite trött på något vis. Ser fram emot en skön kväll hemma med hela lilla familjen imorgon. Något gott att äta och hela veckans Robinsonavsnitt, ha ha!

Har ni något gott förslag för middag en fredagskväll? Caesarsallad med vitlöksstekta scampi går alltid hem här hemma, så det kanske det blir.. Annars är jag väldigt sugen på en riktigt smarrig burgare!

Rapsfälten är så otroligt vackra nu tycker jag. Älskar hur det gula lyser upp. Men doften tycker jag inte är lika angenäm. Minns doften från när jag var liten. Minns fälten kring mormor och morfars sommarstuga. Minns att jag inte alls tyckte om de där fälten då, men nu kan jag bortse från doften och uppskatta det visuella. Tänk vad vissa minnen från barndomen är tydliga!

Gillar

Kommentarer

Emschen,
Älskar rapsfält!
Jag har inte något bra tips på fredagsmat, vet inte vad vi ska äta heller. Är så trött på mat.
emschen.se
beattriicee
beattriicee,
Älskar rapsfält! 💛💛
nouw.com/beattriicee
Marie,
Är så fint med alla färgglada hav av väster. jag förtrollades av ett hav med påskliljor idag då jag gick hem ef lämnat tösen på skolan
sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vackert! Det fanns ett ställe mitt ute i ingenstans som vi åkte till när jag var liten. Där växte påskliljor helt fritt i ett gigantiskt hav. Undrar om det fortfarande finns kvar.. .?
nouw.com/popprinsessan
Madde,
Även om jag jobbar oregelbundet så är allt fredagar en speciellt dag. Jag vill helst äta något enkelt såsom hemmagjord pizza, taco, eller som du skrev. Burgare.
www.nouw.com/homeandharmony
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det är ju skönt om man slipper lägga allt för mycket tid på maten just på fredagarna.
nouw.com/popprinsessan
Therese ,
Åhhh så underbart med gula rapsfält, känns fjärran då det snöar här idag... Och fredagsmys, här blir det nog hämtmat då jag känner mig lat och oinspirerad, får klura ut något gott till helgen istället. Är lite sugen på foundue av något slag, får se vad familjen säger om det. Ha en fin fredag! KRAM
lurans.blogg.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vi körde fondue förra helgen, gott! Det blir ett par gånger om året. Tycker nästan hellre om teppanyaki, lite same same men grillat/stekt istället för kokt. Mums!
nouw.com/popprinsessan
Kamilla,
Visst är de vackra. Minns att jag och mina vänner en gång smet ner i ett fält och kom ut helt gula om kläderna och våra vita kläder var och förbkev förstörda. Men det kunde vi nug ha som straff för så får man inte göra men det var magiskt att gå i en gul värld
kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Lite roligt ändå!
nouw.com/popprinsessan