Gurka, mail och bacillusker

Det känns inte som om det var såå länge sedan, men med tanke på vad jag kastade idag så var det nog det... När jag kom hem idag så insåg jag snabbt att "något" runnit längs kylarna/frysarna och ner på golvet, under kylarna/frysarna. (Vi har liksom 2 kylar med 2 frysskåp under, liksom 2 halva frysskåp och 2 lite större än halva kylskåp.. Det var så när vi flyttade in  :-) ). Jag tog maken till hjälp och vi fick fram hela åbäket och torkade, torkade, torkade... Nu känner jag mig helt skrynklig om händerna och kylskåpet (det ena iaf) är riktigt utrensat. Fattar inte hur många burkar gurkor, oilver och diverse röror man kan ha!?! Och ingen av oss fattar fortfarande riktigt vad sjutton det var som läckt så in i vassen. Men nu är det förhoppningsvis borta.

En annan strulig sak idag var att det plötsligt inte gick att maila till hotmail från min mail. Fick bara felmeddelande om spam och fattade ingenting. Efter ett samtal till stället som tillhandahåller servern som våra mail ligge rpå fick jag veta att någon som ligger på samma server som oss hade skickat massa spam, så hotmail har nu spärrat hela servern.. Kul... Vissa vänner har liksom bara hotmail.. men, men... Får väl hoppas att det hela löses inom några dagar.

Och så dunderförkyld på det. Jodå, det kunde varit roligare! Men jag håller mina tummar stenhårt att L klarar sig undan bacilluskerna. Vi har redan ställt in en Thailandsresa en gång pga L:s astma. Hoppas verkligen att vi slipper en repris. Nu är det nästan bara en vecka tills vi åker till Asien. Puh!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Såna kyl/fryslösningar är ju bäst - såna har vi själva valt hemma 😊. Genomförkylt var det här också, jävla elände. Kram på dig!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Linda,
Åh nej, hoppas verkligen inte L åker på något också, skulle vara jättetråkigt om ni skulle behöva ställa in er resa, förstår ni längtar.

Tråkigt att rengöra kyl och frys men gud så skönt när det gär gjort och man vet det är rent och fräsch överallt.
Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Göra rent på den platsen är ju något som man drar sig för men egentligen borde göra oftare. Skönt att ha det gjort.

Märklig kombination av vitvaror men de tyckte kanske det var bäst för de. Skulle kanske behövas hos oss med när jag tänker efter. En till mig och en till sambon.

Förstår att du är nervös för er resa. Man längtar ju så när det är dags och vill bara åka. Hoppas det ordnar sig till slut.

Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491