Gyllene konsertkväll

Igår var det dags för Gyllene Tider att inta Helsingborg & Sofiero. Det var lite rabalder innan om att man plötsligt inte skulle få ta med picknick, något som liksom är synonymt med konsert på Sofiero. Men efter lite pådrag i tidningarna var det tillåtet med picknick igen, inte rekommenderat men ok.

Vädret igår var inte precis lysande utan ganska grått och blåsigt hela dagen. Att jag inte heller var speciellt taggad av att se GT ännu en gång gjorde sitt till och jag hade absolut inga förväntningar.

Men strax innan J och jag skulle cykla iväg trängde solen fram genom molnen och det var ganska trevligt att packa upp den där picknicken på nya picknickfilten på gräsmattan framför scenen.


När solen gått ner var det dags för GT att inta scenen. Och med en något mer modern scenografi än de brukar ha poppade de loss hits efter hits och fick 15000 personer att sjunga med. Det är alltid kul att gå på konsert.Och med schysst väder blir det ytterligare ett plus. Att lyssna på GT var ingen överraskning precis, även om det är imponerande hur PG fortfarande lyckas studsa sig genom låtarna och Micke syd faktiskt ser bättre och tuffare ut nu än på 80-talet. Eller 90-talet :-)

Det var en supertrevlig kväll som avslutades med en cykeltur hem i mörkret utan lysen på cyklarna.. Och det blir nog tidig sänggång för familjen ikväll, för alla utom R verkar ganska trötta nu på morgonkvisten.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Ja GT är ju alltid GT liksom! Härligt att du snart har semester vännen! Hoppas vi kan få ihop en date kanske ihop med Helen? KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886