Hagel, helgplaner & högtsjungande

I helgen var det fantastiskt vårväder, ja nästan sommarväder och idag & igår har det regnat och haglat om vartannat... Det är ju fortfarande april, så det är väl bara att räkna med, men jag måste säga att jag föredrar den där solen och värmen. Hoppas att den kommer till helgen igen, när familjen tar långhelg över Valborg.


Ikväll har jag varit på Joyvoice, kören som är mitt torsdagsnöje. Och som vanligt blir jag full av energi av att sjunga och går alltid därifrån med lätta steg. Rekommenderar alla som gillar att sjunga at testa Joyvoice! Man behöver inte kunna sjunga efter noter eller något, man bara lyssnar på sin inspelade stämma och sjunger efter. Lätt som en plätt :-) Och sååå kul!

Längtar tills imorgon. Inte att jag "tydligen" ska köra med släp till stugan, för det är inte min cup of tea, men jag längtar  t i l l  stugan, till lugnet. Hoppas på sol och värme. Men om det regnar bara en enda dag är det också ok... Har en massa serier att kolla ikapp, och en hel hög med böcker som bara ligger och väntar på att bli lästa!

Gillar