Halsfluss!

L har fått halsfluss! Vännerna vi träffade i söndags ringde i måndags och berättade att dottern hade streptokocker. Sedan dess har jag gått på helspänn och väntat på symptom. Och igår kom det. L lät som om hon hade en klump i halsen. Men hon hade inte ont. Kände mig som ett pucko när jag ringde till husläkaren och frågade om vi kunde få komma dit. Sekreteraren tyckte nog inte att jag var klok som ville komma utan några symptom, bara för att det lät som om min dotter hade en klump i halsen.. Men exakt så var det förra sommaren när L hade halsfluss - två gånger efter varandra.
Kände mig iaf lite dum och avvaktade tills idag. Fortfarande lät det som en klump i halsen när L pratade så idag åkte vi till doktorn. Jodå, helt uppenbart halsfluss, det behövdes inte ens ta prov på det. Ahh, blir lite irriterad på att jag inte litade på min instinkt igår! Men det är iaf skönt att L inte har ont av sin halsfluss!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Usch, stackars L, hoppas hon snart är bättre.
Men visst är det jobbigt då man ringer och dom liksom inte tar en på allvar och man känner sig dum fast man egentligen vet att man borde stå på sig.
Kramar
www.uppochnervandahuset.se