Halta Lotta

I fredags ringde de från dagis och sa att L börjat halta, att hon inte ville stödja sig på ena foten. De tyckte inte att vi skulle komma och hämta henne, för hon var inte ledsen eller så, och de såg inget på foten, hon hade inte ramlat eller något. I helgen kunde inte J se något speciellt med hennes fot (och jag var ju som sagt på spa...), men i måndags kommenterade man det igen på dagis. Vi har kollat igenom foten, klämt och tryckt och nästan tittat med förstoringsglas, men vi kan inte se något. L själv säger att det gör ont i hälen, men hon drar inte undran foten eller säger aj när vi trycker på den. Igår hade dock en dagisfröken fått bära hem henne när de varit på utflykt, vilket ju absolut inte känns bra. Ringde till husläkaren idag som pratade om att det skulle kunna vara en inflammation i höften, fast då insjuknar man väldigt fort och det har ju uppenbarligen inte L gjort. Det kunde också vara en stukning. Det var iaf inte bra när små barn hade hälta, så långt förstod jag. Så imorgon blir det till att masa sig till doktorn och sitta på den öppna mottagningen och vänta på att få komma in. Skitkul. Undrar vilka andra roliga åkommor vi kommer att få med oss därifrån? Och idag verkar hon inte ha ont över huvudtaget.. Men det kan kanske vara skönt att få det kollat. Snacka om att jag är ambivalent.

Gillar

Kommentarer

Åsa,
Ja det låter ju lite konstigt. När man varit på VC så känns det alltid som man blir sjuk bara för att varit där, alla hostar och snörvlar så proppa i er vitaminer!!
Hoppas det inte är något...

Är mkt intresserad av att se "män som hatar kvinnor" men jag undrar om jag tycker den är som jag vill att den ska vara... men jag måste nog..
www.blogger.com/profile/180557897380679127
CharmKatti,
Nu har vi precis just nu, bestämt att se män som hatar kvinnor på söndag! Vi har inte varit på bio på jag vet inte hur länge...typ 5 år....

Stackars lilltjejen, vad har hon råkat ut för??
Sist jag hade ont i foten, så var det i hälen, då hade ett litet hårstrå från nån katt krypit in. Hur f-n kan ett hårstrå göra så ont, och hur kunde det slinka in i min fot??

Och btw, jag har inte lekt med telefonen, jag tycker den är tråkig, det går ju knappt att sms:a med den! Där fick jag för att jag skulle ha den dyraste...men det kankse blir bättre. Jag har både ringt och tagit emot samtal idag:-)
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Månefrost
,
Lycka till på VC idag!