Halvvägs

Jag är glad att jag tog det där beslutet i januari. Det där beslutet att anlita PT-Åsa. Hon låter mig inte komma med några ursäkter såsom att åka på sportlovsresa. Tvärtom pushar hon mer då. Och det är ju helt rätt, för det är så här mitt liv ser ut. Det kommer alltid att finnas något att skylla på. Alltid finnas någon resa då jag inte kan träna.

För första gången i mitt liv försöker jag faktiskt prioritera träning. Jag satte klockan liiite tidigare i måndags för att hinna med ett pass innan jag och barnen åkte på roadtrip. Sedan bad jag J att ta med yogaboll och hantlar till stugan för att få till ytterligare ett pass. Och jag fick faktiskt till ytterligare två pass och en promenad på 40 min!


Att sedan kunna belöna sig själv med ett bad i den vedeldade tunnan efter ett träningspass var inte alls fel!

Nu är det vardag igen och nya tag. Insåg att jag är halvvägs genom min utmaning tillsammans med PT-Åsa och det känns jättebra. Jag har börjat fundera på mina mål framöver. Om jag ska anmäla mig till det där loppet i början av maj kanske..

Gillar

Kommentarer

Maria,
Heja dig vad duktig du är!!
Jag kan riktigt längta efter mina träningspass nu....det var inget jag gjorde innan precis, HaHa!

kram kram
omlitenochmig.se
Linda K - Hemma hos Klintons,
Åh vad härligt! Vad duktig du är vännen. kram kram
houseofklinton.com
Tina,
Åh vad du är duktig vännen! Jag skulle verkligen också behöva en PT som sätter fart på mig! Det ser så mysigt ut med bad i tunnan! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Martina,
Jättebra! Ibland kan det bli ett väldigt pusslande för att få till de där träningspassen men hos oss stöttar maken mig jättebra och vet att tisdag, torsdag och söndag måste jag få till träningen 😊
www.blogger.com/profile/138201751565117711
cecce,
Heja dig!! Vad du är duktig!! Du kommer klara det här galant.
Skulle kanske också köpa mig en pilatesboll? Hm…tar så stor plats bara här i min lilla lya:-) Hantlar borde jag också investera i! Kör på vännen!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.se