Happy!

Jag är såå glad! Inte över att jag har ont i magen, men idag tog jag mig tid för att rensa bland alla smycken och accessoarer och då hittade jag min morgongåva som jag varit av med i över 6 månader!!! Jag var helt säker på att den var borta, att jag aldrig skulle få se den igen. Det är ett halsband i design av George Jensen, en limited design så det skulle bli svårt att köpa en ny.

Men nu hänger halsbandet runt min nacke och jag är såå glad!!

Jag är också glad över att jag gjort en liten att-göra-lista åt maken som han börjat beta av idag. Jag har äntligen fått upp två hängande lampor i fönster på ovanvåningen, där jag saknat ljus efter att adventsstjärnorna togs ner. Och doggen D har fått sina klor klippta - nice! Nu är det bara några punkter kvar för maken ;-)

Imorgon är det maskerad på dagis och L ska vara en kanin. Fixade en kaninväst på Buttericks idag, men resultatet blir tyvärr lite halvdant eftersom jag inte haft så mycket tid/ork att fixa en bättre utstyrsel. Den här kaninen kommer att bli tvåfärgad, men jag tror att L blir nöjd iaf - och det är ju ändå huvudsaken.

Eftersom jag inte sov speciellt mycket inatt, utan steg upp vid fyra då jag insåg att jag inte skulle somna, så ska jag faktiskt krypa till kojs nu och hoppas på lite sömn inatt. Skönt att jag kan lägga mig lite extra glad över mitt halsband!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Men gud, förstår du blev glad, en morgongåva är ju inget man bara går och köpte nytt även om det skulle vara möjligt tycker jag, den har ju ett annat värd på något sätt.
Hoppas du har en bra dag, Kramar
www.uppochnervandahuset.se