Happy B-day!

Hipp hipp hurra! Idag fyller den här bloggen 7 år!
För sju år sedan smög jag mig in här på blogger och postade mitt första inlägg. Jag visste inte exakt vad jag skulle skriva om och bloggen har utvecklats en hel del på de här åren. Från början hade jag inga bilder och var väldigt anonym. Jag hade en tvååring, en elektronikgalen sjöbuse till man och en fyrbent familjemedlem. 

Nu är vi fyra i familjen, tvååringen är nio år och det har tillkommit en 4-åring. Maken är fortfarande ganska elektronikintresserad men framförallt båtgalen. Den fyrbenta doggen D väntar på oss bland molnen och familjen har nu utökats med en liten hamster istället. 

Jag har ingen aning om hur den här bloggen kommer att utvecklas framöver. Jag vet bara att jag vill ha den kvar :-) Det är otroligt roligt att kunna titta tillbaka. Det är roligt att kunna se hur barnen utvecklats och minnas tillbaka på våra resor och andra upptåg. 

Jag hoppas att ni vill vara med mig här ett tag till!


Gillar

Kommentarer

Johanna,
Grattis! Min blogg fyller 7 i mars =)
www.blogger.com/profile/164327445204106220
Emelie Babunovic,
Grattis bloggen!!! Tack vare att du har den som jag fick chansen att träffa dig ♡
undermyumbrella.se
Jenny,
Grattis till dig! Klart jag hänger kvar. Kram ��
nockinocki.blogg.se
Helen.HUSnrNIO,
Grattis till sju år i bloggsfären lite i efterhand... 😊
Det är verkligen häftigt att kunna gå tillbaka i bloggen. Förundras över nya idéer och tankesätt, växande barn och vardagsliv som tar en annan vändning...
Trevlig kväll.
Kram
husnrnio.se