Happy new year!

Så är det den första dagen år 2020! Känns konstigt att skriva det, 2020, fast har haft lite svårt för 2019 hela året (vilket iofs susat förbi!) så 2020 blir ändå lite lättare att skriva :-)

Igår firade vi ut det gamla året tillsammans med svågern & svägerskan, gamla bekanta och nya bekanta. Vi hade ansvar för huvudrätten och satsade på ett säkert kort - oxfilé. Ett annat säkert kort är Åse 56kilo:s rostade vitlökssås - enkel och såå god!

Såsen saknas dock på bilden :-) Potatisrosorna var något jag inte testat förut, men de kommer jag absolut att göra igen.

Förrätten var småplock tillsammans med champagne. Goda räkkrustader, chips med löjrom och en riktigt god räkceviche. Passar bra för mitt nyårsmål - att äta mer skaldjur! Bara för att jag gillar det :-)

Desserten var en supersmarrig avslutning i form av en frozen cheesecake med jordgubbar och vit chokladganache. Den hade jag gärna tagit en bit av ikväll också om det funnits möjlighet :-) Yummie!

Idag tog vi den här resans första sovmorgon och stressade inte ut tills när liftarna öppnade. Dock har hela ligan varit ute och åkt idag och det gör mig fortfarande så glad att L vill fortsätta åka. Man kan inte tro att hon haft ett uppehåll.

Ikväll blev det svennebanantacokväll med andra svägerskan, svågern och barnens kusiner. Men det var många ögonlock som kändes tunga ikväll så vi avslutade innan tio. Tror nog att alla i det här huset kommer att sova innan klockan slår 23, ha ha!

Men Gott Nytt År hörrni! Kul att ni vill kika in här emellanåt!

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,
Men så gott allt ser ut och Oxfilé är alltid gott. Att äts mer skaldjur skulle jag också gärna göra men det är så trist att äta själv 😃 Önskar er ett underbart 2020 ❤
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,
Gillar inte maken skaldjur? Här älskar vi båda det så det är toppen!
nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Nej, han är lite kinkig. Brukar försöka få med barnen men då får man skala så mycket 😂
nouw.com/minasvarld
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Mumms vilken god mat härligt att fira in 2020 med goda vänner och en massa härlig mat kram❤️
nouw.com/amandamalmflod
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det var en väldigt trevlig kväll!
nouw.com/popprinsessan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229