Happy new year!

Så är det den första dagen år 2020! Känns konstigt att skriva det, 2020, fast har haft lite svårt för 2019 hela året (vilket iofs susat förbi!) så 2020 blir ändå lite lättare att skriva :-)

Igår firade vi ut det gamla året tillsammans med svågern & svägerskan, gamla bekanta och nya bekanta. Vi hade ansvar för huvudrätten och satsade på ett säkert kort - oxfilé. Ett annat säkert kort är Åse 56kilo:s rostade vitlökssås - enkel och såå god!

Såsen saknas dock på bilden :-) Potatisrosorna var något jag inte testat förut, men de kommer jag absolut att göra igen.

Förrätten var småplock tillsammans med champagne. Goda räkkrustader, chips med löjrom och en riktigt god räkceviche. Passar bra för mitt nyårsmål - att äta mer skaldjur! Bara för att jag gillar det :-)

Desserten var en supersmarrig avslutning i form av en frozen cheesecake med jordgubbar och vit chokladganache. Den hade jag gärna tagit en bit av ikväll också om det funnits möjlighet :-) Yummie!

Idag tog vi den här resans första sovmorgon och stressade inte ut tills när liftarna öppnade. Dock har hela ligan varit ute och åkt idag och det gör mig fortfarande så glad att L vill fortsätta åka. Man kan inte tro att hon haft ett uppehåll.

Ikväll blev det svennebanantacokväll med andra svägerskan, svågern och barnens kusiner. Men det var många ögonlock som kändes tunga ikväll så vi avslutade innan tio. Tror nog att alla i det här huset kommer att sova innan klockan slår 23, ha ha!

Men Gott Nytt År hörrni! Kul att ni vill kika in här emellanåt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ett helt nytt år har vi framför oss
nouw.com/stenhagenbettan
Bland Kastruller och Vinglas,
God fortsättning!

Vi körde på fisk till huvudrätten denna nyår, så gott och så skönt nyttigt kändes det, trots att såsen var allt annat än nyttig.
Ni verkar ha en riktig skön stund i fjällen

Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vi pratade faktiskt också lite om fisk, men maken är grillfantast så det blev kött. Vill gärna bli bättre på att äta fisk. Eller eg bättre på att laga fisk, det är där det brister. Väljer ofta fisk ute om jag kan.
nouw.com/popprinsessan
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Jösses att tiden gått fort att de redan är 2020 hur länge varae detta året innan detta året är slut!?
nouw.com/jagochminahjärtan
Madde,
Men sp gott. Det såg helt fantastiskt ut, Hoppas ni får ett fantastiskt 20202
www.nouw.com/madelena
Fnulan,
WOW vilken mat!!! Det ser ju helt fantastiskt ut. Oxfile uppskattas ju alltid, bra val KRAM
www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det var mumsigt!
nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Men så gott allt ser ut och Oxfilé är alltid gott. Att äts mer skaldjur skulle jag också gärna göra men det är så trist att äta själv 😃 Önskar er ett underbart 2020 ❤
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,
Gillar inte maken skaldjur? Här älskar vi båda det så det är toppen!
nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Nej, han är lite kinkig. Brukar försöka få med barnen men då får man skala så mycket 😂
nouw.com/minasvarld