Happy new year

Gott nytt år!! Tänk att nu ska vi lära oss att skriva 2022 istället. Tycker knappt att jag han med 2020 och 2021.. Men spännande ändå, hörrni! Efter ett superknasigt 2020 trodde vi väl alla att 2021 skulle bli lite bättre, men det blev också tokigt.. Nu tror jag att 2022 ska bli så mycket bättre.

Vi avslutade iaf året på ett jättemysigt vis tillsammans med vår vänner som egentligen bor i USA men var hemma över julen. Så härligt att få fira in det nya året med vännerna, guddottern och twinsen!

Vi började med att grilla korv till lunch, spela lite shuffleboard och rasta kidsen :-) innan vi körde lite julklappsutdelning och grabbarna tog en nyårsbastu.

Vi delade upp middagen så den tog ganska lång tid med en del pauser emellan rätterna så att kvällen inte skulle kännas så lång - och alla höll ut ända tills tolvslaget utan minsta gnäll ♥

Det var ganska dimmigt vid tolvslaget så även om det var mycket fyrverkerier på himlen var det inte så vackert som det brukar. Vi har aldrig egna fyrverkerier men tittar gärna på andras och med tanke på att vi har utsikt över havet mot Danmark så brukar det vara ett fint skådespel.

jag är tacksam över årets sista dag och är mycket nöjd med vårt firande! Nu kickar vi igång 2022!

Gillar