Härlig första maj!

Vilken härlig dag det har varit! Söndag men ändå inte söndag. Onsdag med Greys som avslutning på dagen. Och snart är det liksom helg igen.


Barnen och jag har bara varit hemma hela dagen. Bortsett från lite promenad med doggen D, cykling på gatan och återlämnande av dvd. Vi har varit ute mycket, men också inne lite trots det fina vädret. Detta för att jag haft en massa inneprojekt som liksom aldrig blir gjorda och när ska jag göra dem om inte en ledig dag? Även om det var fint väder.


Så jag känner mig nöjd med att ha rensat lite här och lite där. Både skafferi och barnens garderober har fått sig en omgång, liksom lite annat som stått ouppackat och osorterat. Men nu är det lite mindre på den där att-göra-listan.

Och som för att välkomna våren så körde vi sitta-ute-och-äta-grillat-premiär på provisoriska utemöbler. Vi har tagit våra gamla utemöbler till Solsidan och väntar nu på nya som är beställda. Oavsett möbler så var det supersmarrigt med grillat i solen och sedan en bit frozen cheesecake med hallon och jordgubbar till efterrätt! 
All tvätt är nu sorterad och jag ska slappa en stund framför Greys! Och måla naglarna. Bäst att passa på när jag ändå sitter still :-)
Och glöm nu inte att rösta, jag behöver alla röster!

>

Gillar

Kommentarer

Anhavi,
Du är så välkommen! Jag är bara glad om jag får besök så jag får en anledning till att baka. Dock blir jag ju utan kök här i nån månad så då får det väl bli chokladbollar eller nåt 😊
anhavi.se
Jenny Ageton,
De där småprojeketn inne tycks aldrif ta slut här hemma, när man gjort det ena så har nästa fyllts på, måste ha bättre system för hur vi "stoppar undan" saker tror jag. Men dte är alltid skönt att få något gjort 😊
Underbara sol vad välkommen den är.
Kram
nockinocki.blogg.se
Camilla,
Helen.HUSnrNIO,
Härliga majbilder. De är väldigt coola i solbrillor 😊 M har på sina alldeles för kort tid för att det ens ska vara lönt att ta fram kameran typ.
Vad gött med nya utemöbler! Önskar mig detsamma men det får nog stå kvar på listan ett tag till.

Trevlig torsdag!
husnrnio.se
Emelie,
Vilken underbar start på Maj!
Massa mys med grill och grejer och ändå har du fått gjort saker.
Himla flitig!
KRAM
undermyumbrella.se