Härlig helg, hårinpackning, hemfärd & hämtpizza

Haft haft en riktigt härlig helg! Vaknade upp på Solsidan igår, men en grym gryning och fantastiskt solsken bakom öarna! J fixade kaffe och te och vi låg bara och njöt av utsikten medan övriga huset vaknade till liv (läs: grabbarna låg och spelade något och L sov :-) ). Tyvärr lyckades jag inte alls fånga den vackra utsikten på foto... Verkligen en stor anledning till att jobba med fotograferingen!

Min plan för dagen var egentligen att bara softa hemma med en bok, bloggen & pussel. Men när J & grabbarna (R & hans kompis) skulle iväg för att cykla på en mountainbikebana i skogen, så hängde jag på tillsammans med den fyrbenta fluffiga. Ville passa på att vara ute i det fantastiska vintervädret!

När vi kom tillbaka hem grillade vi burgare som vi åt ute innan vi tog en värmande bastu. Vissa modiga badade, men jag nöjde mig med att göra en hårinpackning :-D Dett blev en liten stund i min fåtölj innan vi käkade middag och kollade på mello. Grabbarna var ute precis hela dagen - en stund i bastun och sedan ut igen. Till slut satt de med pannlampor och byggde hinder till sina radiostyrda bilar... Man skulle kunna tro att de borde vara trötta, men de var fulla av energi tills vi tvingade dem i säng, ha ha! Och ändå vaknade de vid 7 idag!

Dagen idag har dock bara runnit iväg. Har inte alls gjort mycket, men klockan har bara tickat på. En långrunda med dottern och den fyrbenta fluffiga. Fika på Nutellatårta som maken köpte då han missat att det var Nutelladagen i fredags :-) Hemfärd med pastasallad i bilen till sonens stora glädje och sedan delade vi på ett par pizzor framför tv:n. En härlig helg helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

Michelle
,

Mkt sol du fick på dej ser jag härligt o kunna va på solsidan o bara koppla av o bara ta det lugnt . Mums med tårta 😊

K,

Vilken fin fin tårta. Vädret i vårt avlånga land har verkligen bjudit upp till dans denna helgen. Så underbart må¨ste jag bara säga

kamillaskamera.com/
Marie,

Ja varit helt underbart väder och vi kom ut på fantastiskt promenad idag. Så härlig bild på dig i solen

sweetwordsbymirre.com

Vilken härlig helg. Underbars bilder. Här har det ägnats mycket tid inomhus med att måla om vardagsrummet.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Linda Odelmar,

Så härligt med en lugn dag ibland och du kom ju ut i alla fal..Tycker bilden var fin ändå..vinterbilder är mysigt

ww.nouw.se/silverblomma
Madde ,

Vilken härlig helg du hade. Låter amazing. Mellon går ju inte att missa, och tårtan såg ju jättegod ut. Kan tänka mig att det inte går att äta så stora bitar av en sådan. Sista bilden du visade var så vacker. Där lyckades du fånga det magiska.

www.nouw.com/madelena
Elina,

Vilken kanonhelg ni har haft! Man vill ju verkligen passa på att njuta av solen nu när den är framme.

Nutella är alldeles för sött för min smak men tårtan var väldigt fin

detkaosvikallarvardag.com
Marlene,

Men vilken härlig helg! Jag vill följa med 😊

fdensammamamman.se/
Fnulan,

Så härligt att se mer bilder på dg!!! Den där tårtan med Nutella... hmmm, dööööör så gott. Min man missade också nutella dagen, jag ska informera honom om vad Johan gjort!!

www.fnulan.se
fannyeskilson
fannyeskilson,

Åh gud vad god tårtan såg ut!!

nouw.com/fannyeskilson