Härlig lördag

Har en härlig lördag. Hela familjen sov länge och sedan valde vi att käka brunch på stan. Mysigt och gott! Träffade kort mina föräldrar på stan som hade en liten en månads-present till R.

När vi vaknade var det ganska trist väder, skönt och mycket plusgrader, men lite fuktigt så där. Efter brunchen var det sol så vi åkte till en blomsteraffär där jag shoppade lite jord och plantor. Så planen för eftermiddagen är att putsa lite fönster och plantera lite blommor i några krukor för att våra till det lite :-) Vi får väl se hur mycket R går med på. Pappa J åkte iväg ett ärende och L ville absolut inte följa med, så jag får väl också se hur mycket jag kan sysselsätta henne.

Lillebror R bajsade äntligen igår (sist var förra lördagen) och jag hoppas att magen nu ska må lite bättre. Kör nu både med Semperdroppar och Minifom så jag håller tummarna att han inte ska behöva ha så mycket magknip. L verkar helt pigg från öroninflammationen, men om man frågar henne så säger hon att hon har lite ont i öronen. Fast det verkar inte så... och man får trycka ganska hårt på den lilla tappen vid örat för att hon ska säga aj... Så det är svårt att veta.

En annan sak är att L sagt att hon har ont i magen nu varje dag i ca tre veckor. Fast det är liksom inte mer än så. Om jag frågar hur hon mår så svarar hon ont i magen. Men jag anar att det kan ha att göra med att lillebror har ont i magen... Att hon hör mig säga "stackars lilla killen , jag vet att du har ont" typ. Det är svårt att ignorera L när hon säger att hon har ont men, det finns liksom inte så mycket att ta på....

Nehej, dags för några fönster iaf!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Vilken mysig förmiddag ni haft, så som en lördag ska vara!
Själv hade jag klockan ställd och har spenderat dagen på jobbet:(
Hoppas ni har en lugn kväll, Kram
www.uppochnervandahuset.se
Pernilla,
Min minsting bajsade typ en gång i veckan första tiden och allt bar bra. De kan visst vara nöjda med det när de ammar helt. Bara att se på allmäntillståndet vad det gäller det tror jag.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com