Harry Potter & Dear Evan Hansen

Vårt hotell ligger vid Times Square och igår begav vi oss söderut igen. Denna gången hade vi ganska bra koll på tunnelbanan. Eller nja, det var en sanning med modifikation :-) Maskinerna man köper biljetter i funkar inte alltid och det går inte att köpa i luckan. Men däremot kan man visst hålla VISA-kortet mot spärren så kommer man in :-) Vi lär oss något varje dag!

Vi begav oss till Flatiron district och började med ett besök i Harry Potter-butiken. Det var en häftig affär - också lite mer upplevelse än bara shopping. R hade älskat det!

I alla affärer är det munskydd på och på restauranger måste man visa Covidpass. Även i vissa affärer men det är mer om det finns möjlighet att sitta där och äta. Det är egentligen inte krav på munskydd utomhus längre, men i stort sett alla har det ändå, så då har vi också det.

På tal om affärer så besökte vi några men det är bara att konstatera - vi ur usla på att shoppa! Jag vet inte vad som hänt med mig, jag brukar älska att handla i USA, men det blir inte mycket denna gången.

På kvällen var det dags för vår första musikal - Dear Evan Hansen. Jag hade egentligen bara hört lite om handlingen och hört någon låt innan, så jag hade inga höga förväntningar. Men det var en grymt bra föreställning! De var bara 8 personer på scen, men det räckte, det var väldigt välgjort. Grymma sångare och sångerskor och aktörer! Handlingen är väldigt on spot i dagens samhälle där många mår dåligt och känner sig ensamma och utanför.

L är väldigt nöjd med sin "Broadway-debut" och är taggad för fler musikaler innan vi åker hem!

Gillar