Hav, mat och skjortor

Ett litet bildregn med bilder från mitt spabesök.


Startade med en räckmacka och ett glas rosé.


Fortsatte med räkröra, tupp, choklad och en kokosmojito.


Avslutade med en tuppmacka minus brödet på ett gammaldags trevligt ställe en bit från Ystad, Olof Viktors.

Där emellan blev det bubbelbad, varmt utebad, några simtag i poolen, helkroppsmassge, slappning i en vilstol med en pocket i knäet, min goda vän Cool vid min sida och med blicken mot havet. Verkligen avslappnande och rofyllt.

Varje gång jag ligger och får massage och blir påmind om alla knutorna i ryggen tänker jag att jag ska boka massage på thaistället här hemma som jag var ganska duktig på att gå var till efter att jag haft ryggskott, men jag får aldrig tummarna loss. Kanske skulle försöka ringa dit redan imorgon?

Hemma var läget under kontroll. Min kära make hade tvättat skjortor eftersom han ska iväg på onsdag. Han hade dock tvättat tre maskiner, som kunde varit två eftersom han inte vågade blanda in skjortorna med röda inslag tillsammans med något annat.. Bättre att ta det säkra före det osäkra :-) Och han hade inte tagit någon annan tvätt när han ändå tvättade... det vågade han inte :-) Men jag älskar honom ändå!

Gillar

Kommentarer

Puk / Babydjungeln,
YSB, Olof Viktors, massage, trevligt sällskap och massor av god mat - det låter helt underbart!

Imorn ska jag till min massör, men det är inte skönt för 5 öre - men det gör underverk 😊

Glad påsk och ha en härlig vecka!
www.babydjungeln.se
Tina,
Hej hjärtat! Åh så underbart du verkar ha haft det i helgen. Det var du verkligen värd gumman! Önskar även dig en fin vecka! Massor av kramar! <3
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Anonym
,
Vad fint du gjort m bilderna 😊

/cool
CiliaH,
Vilka härliga bilder! Jag vill också på spa.

Haha, inte lätt att tvätta inte 😉 hoppas resterande tvättberg inte är för högt! Själv har jag nästan lyckats tömma korgarna idag, fast den fröjden är ju snabbt övergående igen!

Kram
ugglehuset.se
Fnulan,
Vad skönt att ni fått njuta! Det är du värd min vän så mkt som du varit ensam. Men snart åker vi ett gäng tjejer, eller?^
KRAMEN
www.bloggfamiljen.se/fnulan