Hej oktober!

Ja, men nu får vi väl ändå hälsa hösten välkommen! Oavsett vad vi tycker om hösten så är den här nu. Håller bara tummarna för fint väder större delen av tiden :-)

Så vi kickar igång oktober och ser fram emot utvecklingssamtal för båda barnen, digitala sådana, lite häng på Solsidan, fotbollscup (utan publik) och höstlov. Och faktiskt lite ledig tid. Hösten brukar annars försvinna i rasande fart eftersom J alltid spenderar några veckor i Kina. Men inte i år som läget är.

Så vad säger du? Ska vi göra en riktigt bra månad? Satsa på oss själva och göra sånt vi tycker om? Jag vill spela en massa sällskapsspel med min familj till exempel. Jag vill köpa det där gymkortet jag planerat några veckor och så har jag äntligen anmält mig till en kurs :-)

Vad vill du göra?

Gillar

Kommentarer

Emschen,

Det lät riktigt bra! En månad där vi fokuserar på oss själva! Jag vill må väl alltså inte sjukdomarna utan att må väl i mig själv i själen. Så jag vill köpa mig ett gymkort och börja träna så smått. Jag vill fotografera mera. Jag vill äta godare mat. Jag vill städa oftare (det gör mig glad att ha ett välstädat hem men orken tryter nu).

Utöver det så vill jag så klart ha härliga stunder med familjen men det är vi faktiskt rätt så duktiga på.Får nog fundera på om jag ska göra en oktoberlista!

emschen.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag ska byta gym nu i oktober för att dra igång inomhus aktiviteterna. Jag hoppas komma iväg på bio, jag älskar att gå på bio

nouw.com/stenhagenbettan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag minns inte ens när jag var på bio senast! Saknar det lite också faktiskt!
nouw.com/popprinsessan
linnealarssonss
linnealarssonss,

Härliga bilder!

nouw.com/linnealarssonss
Madde,

Jag älskar alla årstiderna så har inget problem med dom. Men gubben gillar inte hösten

motherandwife.se/
Kamilla,

Jag gillar ju som sagt alla årstider och tycker att de har sin tjusning. Jag har gjort en bucketlist som jag försöker beta av pinkterna på så sakta. Så JA vi ska njuta av hösten nu

kamillaskamera.com/
Michelle ,

Älskar hösten det händer alltid så bra saker på hösten och älskar alla dess färger och tända ljus. Sen att man fyller år med 😊 superfina bilder 😊

michellefrandell.blogg.se
Mirre,

Så många härliga oktober bilder

sweetwordsbymirre.com
Paulina
,

Hoppas det blir en bra månad. Ska försöka vara ute i naturen mycket. Det är ändå fint.

Popprinsessan
Popprinsessan,
Håller med, ska också försöka vara ute och njuta av hösten!
nouw.com/popprinsessan
Tess,

Tänk va tiden går fort eller hur? Asså för ett år sedan hade vi snö häruppe 😃 Men inte nu, nu har vi iallafall några plus grader ;P Vilka fina bilder!

blondinas.se