Helgen - en sammanfattning

Oj, då har den här helgen gått!
Och jag har inte haft många sekunder över så bloggen har blivit lämnad oskriven i helgen. Det har varit mycket på jobbet den här veckan plus att mitt halsonda inte vill ge med sig och det har varit mycket annat att fixa med.

Jag har dock fått mitt egentidskonto påfyllt en hel del i helgen. I fredags var jag ute och åt med tjejerna i R:s föräldragrupp. Jag har sagt (skrivit) det förut och jag säger (skriver) det igen. Jag känner att jag har lyckats komma i två riktigt bra grupper med våra barn och vi har alltid så mycket att prata om. Det var middag på italiensk restaurang och jag hade faktiskt INGA problem att välja något annat än pasta! Svårt att tro, men det gick utan problem. Föll inte heller för efterrätt utan nöjde mig med en pytteliten bit mörk choklad. Jag åt den med andakt för jag visste att den förmodligen skulle kosta lika mycket som en hel kaka 70%-ig choklad på Maxi. Det gjorde den också.. ;-)

I lördags var det dag för L att sjunga i kyrkan igen och det är en duktig liten sångfågel vi har. Fast hon är ganska disträ och det var m y c k e t  intressant att kolla på borden i närheten med loppisprylar när det inte var hennes tur att sjunga, ha ha!

Sedan var det den traditionella gåsamiddagen hos svärföräldrarna med barnens kusiner. Då slank faktiskt de "första" kolhydraterna ner på 4 veckor. Jag hade mycket svårt att säga nej till äppelkaka med vaniljsås, speciellt när det var "mitt" recept på äppelkaka.. Jag hade ju bestämt mig för att försöka vara väldigt strikt i de här lite mer än 5 veckorna. Men, men...

Idag började jag förmiddagen med frukost/brunch med Birgittorna. Vi satt 3,5 timme och bara åt och pratade. Och lekte paketleken :-) Jag gick hem med en biobiljett rikare, känner mig helnöjd!I veckan som gick blev jag också en rabattcheck på McDonalds rikare. Under höstlovet när L och jag var på McD blev det ju inte riktigt som det skulle med våra beställningar, vilket jag nämnde här på bloggen. Snabb blev jag kontaktad av McD som bad mig kontakta dem så att de kunde utvärdera vad som hänt och ge mig lite plåster på såren. Jag är väldigt imponerad över hur snabbt de hittade mitt inlägg så snabbt och deras sätt att hantera mitt "klagomål". Bra där Donken!

Jaa, det var helgen i en sammanfattning. Nu är det snart en ny vecka. Igen!

Gillar

Kommentarer

Annika,
Det låter som en supertrevlig helg. Var det Olssons skafferi ni åt på? Vad är Birgittorna?
www.allmant-forvirrad-smabarnsmamma.bloggpl
Nina - Glamourmamman,
Jag blev också grymt imponerad över hur snabbt dom hittade ditt inlägg 😊

Vilken härlig helg du har haft, och vad duktig du är med ditt LCHF!!

Kram på dig!
glamourmamman.blogg.se
Pernilla,
Hej där.
Tiden försvinner här med.
Man kanske skulle klaga lite mer på sin blogg. Vissa företag är ju ganska snabba av sig. Tror de har nån/några som jobbar med just sånt.
Samma hände mig när vi hade problem med Telia. Gick inte många timmar innan de kommenterade hos mig. Sen att de inte kunde hjälpa var ju en annan sak.
Vad duktig du är med maten. Hejja dig.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Helen.HUSnrNIO,
Låter som en härlig helg!
Vad duktig du är som kör på stenhårt med lchf.

Har missat att läsa om felet av McD men bra att de tog tag i det hela!
Ha en toppenmåndag!
husnrnio.se
Camilla,
Perfekt! Näe, man ska inte dra sig för att klaga när det är befogat. Är ju bra om de kan få veta hur saker funkar eller inte funkar, så att de kan ta tag i problemet och styra upp det.
millansmemoarer.blogg.se