Helgen, skördetröska & tvåfärgat

Helgen då. Vad har den inneburit?
J har varit på grabbhelg i sommarhuset.
R sov över hos en kompis och kom hem förkyld... Covidtestet visade negativt så det är skönt, men nu håller vi oss hemma några dagar.
L har färgat håret i helgen. Eller jag har färgat håret på L i helgen :-) Tvåfärgat blev det denna gången :-D
Vår fyrbenta fluttiga W har träffat sin kompis lilla E två gånger under helgen vilket resulterat i blöta öron första gången och en dusch andra gången, he he! Hon ser så sjukt ynklig ut när hon är blöt!

Idag har både R och jag rensat ut lite. Sedan har han spelat något Nintendospel där han kör traktor, skördetröska osv medan jag har jobbat lite och blivit nervös över att han spenderat massa pengar (i spelet, ej riktiga :-) ) på släp och kört rally med skörden. Puh! Tur att han inte jobbar på en bondgård! Eller att han har pengar att spendera på en traktor! Typ!

L har åkt på läger med klassen och än så länge har det bara varit positiva sms från henne. Och då har de till och med varit ute och paddlat kanot, he he! Men med tanke på vilka rötägg det verkar finnas i hennes klass så hoppas jag att det blir lugna dagar. Jag fattar inte hur vissa ungdomar i dag kan vara så respektlösa! Allt ifrågasätts och inga regler följs... Sedan finns det jättemånga fina ungdomar som sköter sig, men de där jäkla nötterna förstör ju för alla. På "min tid" behövde inte lärarna gå igenom packningen innan vi steg på bussen för att kontrollera att vi inte hade med något som inte passar på läger i skogen.. bara som ett exempel. Men som sagt, hoppas att L & hennes vänner kommer att ha det bra. Jag övade på "Temperaturen är hög uti kroppen" med ett par av dem på väg till skolan idag så de vet vad de kan sjunga iaf! Ha ha!

Gillar

Kommentarer