Helgens filmtips

Helgens filmtips passade mig perfekt igår. Precis en sån film som passar mig när jag är ensam hemma och lagom trött. Inte så mycket handling egentligen så det gör inget att man inte är fullt koncentrerad. En riktig kavalkad av kändisar och en ganska förutseende historia. Eller i detta fallet var det många historier som vävdes samman av Alla hjärtans dag.
Bäst av allt var nästan slutet när det visades lite bloopers och annat och Julia Roberts sitter i en bil där chauffören förklarar att de är på Rodeo drive och han undrar om hon shoppat där någon gång. Ja, en gång svarar hon "and it was a big mistake. Big. Huge." Underbart!!!

Jag prenumererar på filmer via lovefilm.se och jag ligger grymt back när det gäller att utnyttja mina fyra filmer varje månad. Hinner liksom inte se så mycket film och ibland får jag hem en film som jag tänker passar bra att se tillsammans med J och då gäller det att hitta ett sådant tillfälle. Ibland, som nu, får jag filmer som inte alls är J:s stil, och då gäller det att det kommer ett tillfälle då det passar att jag kollar själv på film. Som igår. Denna gången var det två filmer i paketet som jag länge velat se. Ovan nämnda Valentines day och The Blind side med bla Sandra Bullock.

Gillar

Kommentarer