Helix & Balder

Just nu längtar jag efter att bara sätta mig ner en stund. Har varit igång heeela dagen. Jag har förberett lunch till imorgon, middag tills ikväll, 2 plåtar fröknäcke med mera. 

Vänner på ingång och maten står i ugnen. Tänker strax bara sätta mig ner i solen och bara vara en stund. Ladda batterierna.Tidigare i veckan var vi på Liseberg och åkte karuseller i två dagar!! Och jag som i princip inte åkt något annat än typ slänggungorna de senaste åren, åkte hur mycket som helst!! Skyller lite på vårt sällskap som lurade mig att åka Balder - som jag åkt många gånger tidigare men eftersom den givit mig dödsångest varje gång hade jag bestämt mig för att inte åka. Så de senaste åren har jag mest passat väskor och väntat när andra åkt. 

Men nu åkte jag Balder flera gånger, Liserbergsbanan likaså. Jag åkte Aerospinn, slänggungor, Flumride och allt möjligt. Men mest osannolikt av allt är att jag faktiskt åkte Helix - två gånger!!!!

Har inte funnits på världskartan att jag skulle göra något sådant!! Men den var faktiskt riktigt härligt! Och ja, nu kan jag faktiskt redan bocka av att testa något nytt den här månaden!

Gillar

Kommentarer

Emelie undermyumbrella,
Åh vad jag önskar att vi fått åka karusell ihop med er!
Nästa gång!
Kram
www.blogger.com/profile/121029991576383417