Hello Africa

Oj, då har det gått en hel dag utan att jag haft tillfälle att blogga! Time flies.. Ett passande uttryck just nu när jag känner att jag inte alls hinner med. Inte något.


Igår var vi iaf på fest för min kära gamla vän som nu är doktor i mikrobiologi. Otroligt häftigt och lite svårt att förstå exakt vad det innebär. Hon har iaf forskat i musslor och äter numera inte dessa små"  krabaterna.. fast de bjöd på rökta musslor som tilltugg till bubblet :-) En trevlig tillställning där vi bla satt tillsammans med en kille som forskade kring gräsänder... och gick tipsrunda med en man från Seattle som påstod att Nirvana inte alls kom från Seattle,  men att Kurt Cobain dog där så därför förknippar man Seattle med Nirvana. Jag är inte övertygad... Han berättade också att Seattle Grace (sjukhuset i Greys Anatomy) inte alls finns, det finns inget sjukhus som ser ut så där, fast det var ingen större överraskning.

På väg till min gamla "uppväxtby" körde J och jag en variant av dansstopp. Fast istället för att dansa så handlade det om att köra bil och måla naglarna. Han körde, och jag målade mina naglar. Ena handen gick hyffsat bra även under färd. Andra handen, inte lika bra. Och pga mörklila lack så ville jag liksom inte chansa. Så med jämna mellanrum bromsade maken in, ibland mitt på vägen när vi inte hade bilar efter oss, så fick jag några sekunder på mig att måla, oftast hann jag bara med typ en nagel, innan han såg bilar i backspegeln och vi drog iväg igen... Jodå, så att....så roligt har vi det när vi kör bil!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Haha! Ni är för goa! Hoppas du i alla fall hade fina naglar kvällen till ära! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886