Hello friday

God morgon fredag!

Glömde ju berätta igår att jag faktiskt lyckades få i lite hårfärg igår mellan varven :-) Happy! Och tycker att jag ligger hyffsat till i planeringen för dagen - som är lite intenvis. Men det ska nog gå! Det brukar det göra :-)

Som tur är så har jag det lite lugnt nu på morgonen och jag låter faktiskt L få lite sovmorgon. Maken och doggen D har åkt och jag har plockat undan lite här hemma, tvättat en maskin tvätt och rensat ut kvitton ur plånboken. Nu är det dags för duschen och ett försök att få till ett anständigt face.

Sedan är det matshopping inför helgen som gäller, jobb, möte på jobbet som innefattar smörgåstårta *mums*, hem för att förbereda för att våra härliga vänner F&C från Boston kommer och hälsar på tillsammans med vår supersöta guddotter. L ser verkligen fram emot det!!

Jo, men det ska nog gå att få ihop den här dagen också!

Btw, boxern sattes på hela tiden igår trots att jag tog ur batterierna ur fjärren så det slutade med att jag gick och la mig :-)

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Jag har också köpt storlek 56 och jag tänkte precis som du. Det ser stort ut! Jag har ju ingenting att jämföra med för Ludde var ju sjuk när han föddes. Han hade ju storlek 50 dom första tre månaderna iaf, om inte längre.
Har ju hört en del som sagt att dom aldrig kunnat haft storlek 50 på sina men oftast tror jag nog att det går åt, iaf en stund i början. Jag kommer köpa något plagg i den storleken också. Det blir det som får följa med till förlossningen sen.

Vad är det för söta små plagg du köpt? *nyfiken*
creyla.blogg.se
Pernilla,
Går det inte så blir det nog bra ändå till slut.
Själv har jag många lugna dagar just nu. Slappar av nästan för mycket.
Hoppas det blir en bra dag till slut.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Linda,
Hoppas du får gjort allt du ska under dagen utan en massa stress, önskar dig en trevlig helg, Kram
www.uppochnervandahuset.se
Therese,
Mysigt med besök av guddotter med föräldrar! Njut av helgen <3 Stor kram
www.blogger.com/profile/107096415516469723
HUSnrNIO,
TACK för dina positiva ord=) Jag blev så glad! Skumt det lät med boxern... Ha en trevlig fredagkväll och hoppas helgen blir bra med trevligt sällskap.
www.husnrnio.se