Hemma!

Nu är vi hemma och jag har landat lite! Landat så pass att jag lyckats starta datorn :-) För det gick inte att surfa eller använda mobilen på bb.

Vi är nu en familjemedlem mer, en liten lillebror har gjort vår familj komplett!! Jag har ju varit inställd på en liten pojke större delen av graviditeten så jag blev inte så förvånad när jag fick se den lilla snoppen på knodden som landade på min mage tidigt i onsdags morse :-)

Försöket att sätta igång förlossningen startade i tisdags vid halv tre och klockan fyra så hade jag regelbundna värkar. Värkarna höll i sig hela eftermiddagen och natten och det hade inte hänt så mycket mer vid midnatt trots ett långt varmt bad. Vid halv två på natten flyttade jag in på förlossningen och sedan tycker jag att allt gick ganska fort.

11 minuter över 5 på onsdagsmorgonen fick vi äntligen träffa vår lilla kille utanför magen! Jag trodde aldrig att jag skulle orka, det är fasen inte lätt att föda barn! Mannen hade pratat med en vän om att det är otroligt att kvinnor utsätter sig för en förlossning mer än en gång, men, det går ju inte att beskriva!! Hur jobbigt det än är så är det ju värt allt när man väl får sitt lilla barn!!!

L:s första möte med sin lillebror gav mig tårar i ögonen! Jag hade bara varit ifrån min tjej i lite mer än ett dygn, men det kändes så stort när hon kom springandes i korridoren på bb för att träffa sitt nya syskon!
Igår kom lilla R och jag hem och det känns skönt att vara hemma. Lillebror R verkade också trivas för han sov och sov och sov och ville knappt visa ögonen för mormor & morfar som kom förbi för att säga hej till honom.
Nu ligger han här bredvid mig och tar sig en liten slummer. Han ser så liten ut. Han vägde exakt lika mycket som L gjorde när hon föddes men jag tycker att han ser så mycket mindre ut. Det är väl för att jag har en stor duktig tjej här hemma att jämföra med :-)

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
GRATTIS!
Har tänkt på dig och undrat hur allt gick och vad det blev.
Vad kul med en lillebror.
Skönt att ni är hemma igen och mår bra.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Carolina,
Åh vad underbart, grattis till en lillebror i familjen! kramar
carolina1979.se
Linda,
Stort grattis till er lillebror och son, så härligt att höra att ni är hemma och allt har gått bra.
Har tänkt på er massor.
Ha en underbar lördagskväll, Kram
www.uppochnervandahuset.se
Annica,
grattis grattis!! gu va mysigt!

kram kram
trollmorsbusungar.blogg.se
Therese,
Ett innerligt och rungande GRATTIS!!!! Har läst den fina nyheten från min mobil men innte kunnat kommentera det då, så nu när jag har datortid å relativt krya barn igen så bara måste jag in och läsa igenom alla dian inlägg och se bilderna igen, vilken lycka! Å än en gång grattis, han är så fin <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723