Hemma igen!

Det är alltid lika skönt att komma hem! Har bara varit borta två nätter, men det är ändå skönt att slå upp dörren och komma in i mitt eget hem. I vårt hem! Känns skönt att både J och jag tycker så och att vi verkligen gillar vårt hem. Sedan finns det ju så klart en massa saker vi vill fixa till, men i det stora hela liksom :-D  
Imorgon kommer hantverkarna igen... Lite rör ska dras om och taket i grovköket ska göras om för tredje gången. Jag kommer att vara hemma och bevaka allt med hökögon!!
Ikväll åker J utomlands igen och jag hoppas att vi hinner få någon timme tillsammans hela familjen innan han åker. Han är så orolig att jag ska tycka att det är jobbigt att han reser igen, men det känns faktiskt ok. Hade jag varit kvar på mitt gamla jobb hade jag nog gått sönder av stress, men nu är det helt under kontroll. Och jag har en massa saker på min att-göra-lista :-)

Gillar

Kommentarer

Linda,
Borta bra men hemma bäst heter det ju och nog är det så alltid, älskar att åka bort men ännu mer att komma hem innan för min egen dörr.
Hur ofta är han ute och reser och hur länge är han borta varje gång? Jag som inte gillar att vara "ensam" (har ju barnen) skulle bli galen haha.
Men man kommer väl kanske in i det också?
Kram
www.uppochnervandahuset.se
Anonym
,
Klart man vill komma hem, annars skulle nog inte hem vara ett hem...
Listor är bäst, så är det!
Kramar!!!