Here we go again...

Jaha, så var det dags... Det där badrummet som totalrenoverades och byggdes om 2010 ska nu rivas ut igen... En vattenläcka som upptäcktes för fyra veckor sedan ska nu åtgärdas. Jag ser INTE fram emot detta projekt. Men det är bara något som måste göras. Jag försöker se det lite "positivt" och ser en möjlighet att sätta upp ytterligare en handdukstork..

Men visst känns det otroligt surt att  behöva ha hantverkare hemma i sisådär tre veckor. Och jag inser att det kommer att bli super-duper-smutsigt precis överallt... Och varenda badrumspryl är nerpackad (det visade sig att vårt badrum rymde en hel del prylar...) eftersom läckan även påverkar det andra badrummet så i nuläget kan vi inte ha grejor där heller... Det är bara att bita ihop och plocka med sig tandborsten eller schampot från sovrummet, varje gång man ska använda något.


Jag ville knappt åka hem efter jobbet igår. Visste inte vad som skulle möta mig. Men det var det här... Det där med att jag har noll energi för tillfället blev plötsligt ännu starkare. Det är så rörigt överallt att jag får lite lätt panik och jag orkar inte tag i något någonstans för det känns som att bara flytta runt på smutsen....

Gillar

Kommentarer

Joobigt men tänk vad fint det blir!
familjensundberg.se/blog
Nina - Glamourmamman,
Usch vad trist! Det är ju kul att få nytt, men fy för att leva i byggkaos... Men ni har två toaletter/badrum eller?

Kram Nina
glamourmamman.blogg.se
Therese,
Fy, förstår att det är jobbigt att leva mitt i en renovering, särskilt då det är ett sådant viktigt utrymme med... hantverkare brukar ju inte bry sig om att inte damma/stöka ner om man säger så... men förhoppningsvis glömmer du/ni allt när ni har det nyrenoverat och tipp topp sen! 😃 KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723