Here we go again...

Den här lille plutten har inte varit så här glad idag. Han har varit jätteledsen så fort jag försvunnit ur synhåll. Så fort något är annorlunda så går tankarna direkt till vattkopporna... Fast om jag kollar på hur det varit för dem vi känner som just haft vattkoppor så har det tagit två veckor innan syskonet fått så vi får väl snällt vänta en vecka till gissar jag..

Syrran klarade av både kör och sedan jympa innan utslagen kom igen. Jag fattar det inte!!
Efter hennes dusch så bara blossade det upp på rumpan och ryggen. En stund senare dämpades det igen... Hur sjutton ska jag kunna söka läkarvård för något som kommer på kvällen?


Jag får väl gå på öppen mottagning med en frisk L och argumentera för att jag behöver något med antihistamin (enligt sköterskan på den privata mottagningen som inte hade möjlighet att ta emot nya patienter) och att vi behöver recept för astmamedicin nu när vi ska till USA om några veckor. Fast det känns surt att gå dit och kanske bli smittad med något i väntrummet...

Och för att vara extra negativ idag (lika bra att jag tar allt idag så kan jag vara positiv i morgon :-) ) så börjar jag misströsta över Bloggbussentävlingen. Herregud vad vissa har många röster! Heja heja Sagafia och Mrs Moet iaf! Fast ni får gärna rösta på mig ändå :-)

Gillar

Kommentarer

Ciliah,
Shit vad skumt det är med de här utslagen. Hoppas ni kan få hjälp av husläkaren fast de bara kommer på kvällen.

Kram
ugglehuset.se
Therese,
Verkligen mysko med utslagen... Förstår din frustration till 100%!!!
Å så duktig du är som tog dig ut, själv har jag spinning i dag, men borde även göra ett iformpass... Köpte nya skor i går som jag hoppas ska göra att jag inte får så ont i knäna. Annars får jag nog frysa programmet i en vecka för att fösöka läka knäna och sedan hoppa på det igen, men hellst inte, vill ju tuffa på som ett tåg ;-D KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Tina,
Hej hjärtat! Men jösses vad skumt med utslagen! Undrar vad det är som gör att de blossar upp? Jag tycker definitivt att du ska söka hjälp på vc för att få ngt utskrivet som du kan ge henne när det blossar upp. Önskar dig en fin dag finaste! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Vi har en bra hudläkare här i Halmstad & vet att han har mottagning på en ort till, ha för mig att det är i Hbg, ska kolla upp det!
Hoppas att din huvudvärk är borta idag.

Det här med bloggbussen....känns mer & mer jobbigt för varje dag som går:-( Men bara för att visa att även vi "små" kan så ska vi kämpa vidare, du med!!

kram kram
sagafia.se
Helen.HUSnrNIO,
Supersöta killen =)
husnrnio.se