Hilfiger, Dion & Ramsey

Vi hinner verkligen med mycket om dagarna. Men så har vi också varit uppe i bra tid och inte sovit bort semestern. Det är lite dåligt med datortid, både pga allt vi hittar på, tidsskillnaden och internetuppkoppling. 
I söndags hann vi med både Tommy, Celine & Gordon. Först hängde vi på låset när Premium Outlet north slog upp portarna och det blev en hel del shopping. Tommy Hilfiger blev nog vinnaren där vi handlade till både mig, J & R.

Sedan hade vi en date med Celine Dion på Colosseum på Ceasars Palace. Ja, vi var ju inte ensamma där, det är stooort! En storslagen show med mycket vackra toner från Celine! Hon kan sjunga! Det var en del riktigt häftiga effekter och hon småpratade mycket mellan låtarna och visade att hon hade humor.


Vi avslutade kvällen med middag på Gordon Ramseys Steak där jag äntligen fick smaka på Wellington som jag suktat efter under alla Hells Kitchen-säsonger. Oxfilén var så mör att jag knappt behövde använda kniven! 

Efter en grym trerätters fick vi hälsa på Christina som vann den senaste säsongen av Hells Kitchen - hoppas jag inte avslöjar något nu men det har väl redan gått på tv i Sverige?? Hon berättade att inspelningen slutade 15 månader innan det tillkännagavs vem som vann. Tänk att behöva tvingas vara tyst i över ett år? Att bara fortsätta sitt vanliga liv och inte säga något till någon. Imponerande att det inte läcker ut.
Vilken dag!!

Gillar

Kommentarer

Bibsan,
God morgon från Svedala!

Du verkar ha det bra och trivas 😊 Gott!! Speciellt att få provsmaka hans mat. Skulle sitta fint 😊

Hälsningar
www.bibsan.se/blogg
Maya,
WOW, där skulle jag vilja äta. Ser gudomligt ut!
www.blogger.com/profile/019935377783238661
Rebecca,
WOW...har precis suttit och läst igenom allt om er resa.
Vilken upplevelse och så mycket ni varit med om...till och med så att jag fick mannen till att vara med och läsa en blogg.
Kramar Rebecca
lifestyleblogs.se/cheeky