Hinner inte med!

Jag är helt slut. Lillkillen R har en dygnsrytm som innebär att han vaknar vid ca halv sex och sedan är vaken några timmar. Så pass många timmar att jag är i full gång med dagens sysslor och det blir sedan ingen möjlighet för mig att vila under dagen. Det är både positivt och negativt, men det hade inte gjort något om han sovit liiite längre, typ till 7. Men, men, jag kommer iaf upp i tid.

Idag var första gången jag lämnade L vid 9 på dagis. Nu börjar liksom en ny era för oss, då hon får vara 15 timmar i veckan på dagis. Tis-tors 9-14. Idag har jag varit hemifrån från 9 till 16.30 och är nu helt slut. Fick lämna tillbaka mina galaskor och hittade till slut ett par andra som får funka, även om de inte var lika klockrena som de jag hittat först... Lite surt, men jag får skylla mig själv som är ute i sista sekunden. I princip.

När jag var mammaledig med L tyckte jag att jag hade ganska gott om tid för att fixa grejor, men nu tycker jag inte alls att jag hinner med. Jag hinner inte med en massa administrativt och känner att jag har dålig kontroll på läget. Om inte kalendern i min iPhone är uppdaterad så jag helt lost... Jag längtar lite efter vanlig vardag. Nu är det mycket som ska fixas inför helgens Stockholmsbesök, små detaljer som tar lång tid när man måste släpa vagnen ut och in i bilen och se till att storasyster hänger med - det finns såå mycket annat som hon tycker är intressant...

När jag har för mycket på agendan så kan jag inte koncentrera mig på allt utan fokuserar på det som ligger närmast i tiden. Det innebär att jag kan missa vissa saker för att jag inte är uppmärksam nog. Listor är ett måste!

Gillar

Kommentarer

FRida-FantastiskaMamman,
Att ta hand om barn tar tid, så jag förstår att du har fullt upp.....

Jag har varken köpt skor eller något annat ännu haha...

Vi ses på lördag 😊

Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
? Sanna ?,
vet hur småbarnslivet är... nu är det andra saker som gäller för min tonåring med aktiviteter och skjutsar hit och dit och lillskruttan som faktisk fyller 7 snart och gör massa saker hon med ..på sitt håll..
Jag tror vi får lugn när dom blir äldre eller tom när dom flyttar hemifrån haha...
Listor är ett måste känns som jag har massa kvar till blogggalan att fixa...
men det får bli som det blir..
Jag kommer njuta ändå ..
Kram och vi ses där 😊
www.blogger.com/profile/148111227825662813