Hinner inte med livet

Eftersom det är ganska mycket tid ensam med barnen under en period nu, och eftersom jag inte fått många timmars sömn de senaste veckorna (pga av en liten kille som inte verkar vilja sova om nätterna, krasslig liten kille osv) så kände jag att jag var tvungen att lägga mig när jag lagt barnen igår.

Så, när L varit på jympa, ätit lite macka och tagit en dusch kröp jag ner bredvid henne i sängen med datorn i knät. Men bara en liten stund, för jag VAR trött och jag skulle sova. Slumrade till framför en dålig serie och släckte sedan vid tiotiden. R vaknade till en gång innan dess, men somnade om fort.

Sedan sov jag. Vaknade några gånger av att L sov oroligt, men jag behövde INTE gå in till R eller vara vaken halva natten. När R vaknade var klockan ändå fem nånting och det kändes helt ok att ge honom välling i min säng. Sedan somnade han om!

Så, nu har jag en fråga till någon där ute/uppe.
Ska jag behöva gå och lägga mig klockan åtta varje kväll för att få R att sova?
Då hinner jag liksom inte med mitt liv...


P.S. Figuren på bilden har inget med inlägget att göra..

Gillar

Kommentarer

Tina
Tina,
Hihi! Figuren på bilden är trots att han inte har något med texten att göra väldigt söt! Hoppas du snart kommer ikapp med sömnen vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria
Maria,
Tack för att du ringde idag, alltid lika roligt att få prata med dig 😊
Jag är helt ur "schemat" för tillfället, hinner inte med ett skit. Tack och lov är i alla fall R hemma nu...fast det hjälper ju knappt med tanke på hur han mår..
Ta väl hand om dig!!

kram kram
omlitenochmig.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229