Hipp hipp hurra!Idag fyller vår lille prins 3 år! Kan inte fatta att det var tre år sedan jag stapplade runt men där magen och sprang på toaletten stup i kvarten.Tre år sedan jag inte kunde stanna i en affär om jag inte visste att där fanns toalett. Tre år sedan jag ringde till mamma och sa att nu blir du snart mormor igen.


Jag tror att den lille killen är väldigt nöjd med sin dag. Trots att pappa J inte varit hemma. Trots att han somnade innan pappa J kommit hem. (Det är nog värst för pappa J som inte fick vara med när R öppnade sina paket på morgonen.) Trots att han faktiskt fått dela sitt kalas idag med sina tre kompisar i föräldragruppen. Han har känt det som sitt kalas - och det är ju huvudsaken. Släktkalaset har vi ju redan haft så nu har han blivit ordentligt firad mer än en gång.

Nu sover den lille födelsedagskillen. Efter att ha lekt med sin nya dumper. Och efter att vi läst den nya boken. Med massa kakor och tårta i magen. Och glass! Han sover nog gott vår lille prins!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Ser helt klart ut som att han hade en toppendag vännen! Hoppas du mår bättre och att du får en fin start på veckan! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Mysigt <3 Å ett stort försenat grattis från nor till killen! 😃 Även här missade pappan i huset paketöppningen för båda barnen på morgonen, å det var nog han som led mest av det... KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Maria,
Låter som om han hade en riktigt fin födelsedag.
Hoppas att du mår bättre igen vännen!!

kram kram
omlitenochmig.se
Anhavi,
Grattis på födelsedagen store killen!!!!

Jag laddar också mentalt för Harrys 3-årsdag i april. Galet vad tiden går fort!!! 😊
anhavi.se
Nina - Glamourmamman,
Grattis i efterskott lille R 😊

Ja, fatta att åren bara rusar iväg - kan vi inte pausa tiden lite nu?!

KRAM
glamourmamman.blogg.se