Hipp hipp hurra!

Idag fyller han år - mannen i mitt liv! Dock inte 25, även om han tror det själv, hehe!

Barnen tyckte att det var roligt att köpa en ballong-tvåa eftersom han skojat om det tidigare :-)

Han blev väckt på sängen idag med skönsång av oss i lilla familjen trots att han inte sovit så mycket inatt. Han var nämligen på Bond-premiären som började inatt klockan 00.07 så han var inte hemma förrän halv fyra. Puh! Fast han har hållit sig vaken idag eftersom han varit ute på havet i riktigt ruskigt väder!

Tänk, om jag räknar rätt så har vi firat födelsedagar tillsammans i 23 år! Galet ju! Fler födelsedagar än vi firat utan varandra!

Han är bra på mycket, men önskelistor är inte en sån sak! Han har dock inte så höga krav på presenter eller firande utan brukar uppskatta att vi är tillsammans. Så ikväll blev det köttfärssås hemma hos oss :-) Den som fyller år får bestämma och J har alltid önskat sig köttfärssås tex när han varit i Asien eller borta på någon längre resa. Han äter alltid så mycket steaks när han reser så han vill ha lite hederlig pasta när han kommer hem :-) Och när han fyller år tydligen!

Skönsång, köttfärssås, marängtårta á la dottern & en bastu med sonen - och nu sover han gott efter att ha läst för sin bastukompis :-) Jag tror att han är nöjd med sin födelsedag! ♥

Gillar

Kommentarer