Högskoletjejerna

För exakt ett år sedan var det träff med tjejerna från högskolan. Då var vi i Krakow. Denna helgen har vi varit i Limmared. Det är lite så vi jobbar när vi träffas. Ena gången Solsidan, andra gången Mallis. Enda gången hotell i Sthlm, andra gången hemma hos någon.

Denna helgen tillbringade vi i ett torp i skogen, med mycket prat, med sååå god mat, mycket dans och lite kultur i form av besök på glasbruk.


Det är 23 år sedan vi träffades för första gången. På högskolan där vi läste datavetenskap & arbetsvetenskap. Nu är vi spridda runt om i Sverige men har faktiskt lyckats hålla i vår tradition att träffas en eller två gånger per år. Givetvis kan inte alla vara med varje gång, men ibland lyckas vi (inte denna gången dock).

Vi har haft fokus på återhämtning denna helgen. Jag som sovit lite dåligt en tid sov faktiskt riktigt bra. Och som vi dansade!! Älskar hemmafest med dans!

Nu är jag hemma hos familjen igen, med lite roliga planer inför nästa år och i väntan på ett par nya recept från värdinnan! Sååå goda såser, slurp!

Gillar

Kommentarer