Home make over och fredagsmys

Fredag igen! Å så skönt! Veckan har gått i ett rasande tempo - som vanligt. Jobbet går bättre och bättre och idag har jag shoppat :-) Har varit på rea på Moltex och shoppat överkast till dubbelsäng, påslakan till dubbelsängen, 3 nya kuddar till sängen, 2 nya kuddar till gästsängen, en hissgardin till gästrummet och 8 hissgardiner till vardagsrummet. För 1100:-!!!!! Visst är 1100:- mycket pengar, men jag tycker ändå att jag har fått massa för pengarna. Är lite osäker på hissgardinerna till vardagsrummet, men de kostade 25 :- (!!!!) st så jag kunde inte låta bli att testa. I värsta fall får jag väl sälja dem på Tradera.. Det är jag ju bra på :-( har inte ens lyckats lägga ut L:s gamla Pop-overaller ännu.....

Påslakanen är nu inkastade i tvättmaskinen och jag hoppas kunna få dem torra med hjälp av torktumlaren tills J kommer hem. Det hade varit kul att ha gjort en total make over på sovrummet innan han kommer. Men vi får väl se. Har också hunnit med ett besök på vv idag och shopping på Maxi. Masade mig iväg till vv trots att jag inte alls varit duktig, men hade iaf ett minus på 1,1 vilket sporrar mig lite. Fick också i "läxa" till nästa vecka att skriva upp allt jag äter och jag ska verkligen försöka. Maten för helgen är planerad och jag vet inte om det är så vv-aktigt, men jag får väl försöka röra lite mer på mig. Enda problemet är att jag fått knutor bakom ena örat och jag är ganska säker på att det är några svullna körtlar som tyder på en infektion i kroppen. Därför vet jag inte om det är läge för crossen.. men jag får väl se imorgon hur det känns.

Pga min shopping ligger jag lite efter i mitt tidsschema, så nu måste jag kasta mig ut i köket och slänga ihop en pizzasallad, dra fram dammsugaren och moppen och sätta fart! Få se om jag hinner med några gardiner, isf kanske det blir en bild eller två i kväll :-)

Hoppas alla får en underbar fredagskväll! Här ska det mysas med hemmagjord pizza och sedan popcorn i soffan!

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Nyfiken på om J märkte din sovrums-makeover 😊
CharmKatti,
Fasen Tjejen!
Skitbra ju med -1.1, värsta bästa!!
Jättebra att du fick läxa, man lär sig en del på det där med checklistor.

Tur har du som bor nära Moltex och utförsäljningar, avis är jag!!

Kram
Katti
www.blogger.com/profile/046181021213338000