Hon gjorde det!

L började spela flöjt förra terminen. Perfekt med musiklektioner på fritidstiden så att vi slapp stressa iväg till musikskolan efter skola & jobb. Hon har väl inte övat så mycket som jag kanske hade hoppats på. Jag har väl själv lite erfarenhet av det där med att inte öva innan veckans lektion på musikskolan om man säger så... ;-)

Musikläraren hade sagt att de skulle öva på Bjällerklang så att de kanske kunde spela den på julafton. Och L bestämde att hon skulle göra det. Med tanke på hur lite hon övade var jag inte helt övertygad om hur det skulle låta...


Men hon gjorde det!

Med bravur också! När jultomten var på besök på lilljul och hade delat ut julklapparna frågade hon plötsligt tomten om hon fick spela flöjt för honom!! Och det gjorde hon!

Ibland spricker jag nästan av stolthet över mina barn!

Gillar

Kommentarer

Femtiotalisten,
Duktiga L det var hur bra som helst Mormors hjärta..
www.blogger.com/profile/123850229780028121
Theresa,
Vilken duktig tjej! Fin klänning hon har på fotot!
Jag spelade också flöjt och var nog lite likadan! Men sen avancerade jag och spelade tvärflöjt några år! Dammar av den ibland och spelar det lilla man kommer ihåg men faktiskt så sitter lite kvar i huvudet! Måste ta fram den i helgen tror jag! 😊 Kram!
mammat.blogg.se
Therese,
Vilken tjej!!! Så stolt du ska vara att hon är så framåt och törs! Jag får varsamt puffa Lura för att hon ska våga saker, lite jobbigt i bland, men så skoj att se när hon väl törs 😊 Och lite minne varnar min tele för ständigt trots att jag inget nytt lagt in, inga spel, klipp etc. Mysko. Tror det är en bug som de lag in för att man ska köpa en ny helt enkelt ;-P KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723