Hoppfull om framtiden

Så var denna dagen snart slut, fast jobbet är inte slut ännu.. Snart börjar bärandet.. Vi har städat och fejat idag, men har också hunnit med lite shopping på IKEA. Kom därifrån u t a n värmeljus och servetter :-) Dock lite förvaring rikare, eller ja, fattigare... Slog till på en soffa också, bara så där hux flux. Det var en kampanj som slutade idag och det känns riktigt bra.

Nu önskar jag att vi kunde bjuda hit typ 20 vänner som bar 2-3 grejor var och så kunde vi bjuda på käk. Så hade allt varit uppe... För imorgon är det ju liksom vanligt jobb igen... Och sedan rullar veckan på. Men, någon natt den här veckan ska vi nog kunna sova i vårt nya sovrum ;-) Det hoppas jag iaf!

Gillar

Kommentarer

jenny,
Åh så roligt, måste kännas hur skönt som helst 😊 Kramar i massor
jennyn.blogg.se
Elin - Ett hus till oss,
Vad skönt att det snart är klart! Vad duktiga ni är och vad kul med shopping. Vi måste också kolla på soffa snart, bar när man hittar den perfekta direkt.

Kram Elin!
etthustilloss.blogg.se
Mamma Russin,
hej gumman..

vilken fin trappa.. håller snickarna på än? vad är det in renoverar för något? "nyfiken" hihi.. du måste visa kort sedan.. 😊

va duktig du är som shakar med, hur går det då? går du ner i vikt? jag har börjat om nu igen efter mallis resan.. äter 2-3 shake om dagen och resten gi mat.. 😊 tror det funkar bra på mig just nu.. jag gick ju upp 3-4 kg på mallis. 😟 surtsurt..

idag kom vår nya cross, så nu kan jag även ta hjälp av den med.. 😊

krmakram gumman..
enburkrussin.se