Hosta, blogga & öva

Konstigt det där när man tycker att man har gott om tid för bloggen så blir det inte alls bloggat... Som nu när jag ända varit hemma med R i tre dagar och sedan haft helg. Men nej, då har det inte alls funnits tid eller prioritering för att blogga.

Men nu är det vardag igen. Full fart. En mycket trött vardag eftersom jag själv hostar mig igenom nätterna och inte sover så bra. Mycket störigt eftersom jag vill komma igång med styrketräningen igen. Kanske är det ok att träna ändå, men jag avvaktar iaf en dag.


Älskade dotter som numera går ner och förbereder sin egen havregrynsgröt på morgonen! Och idag är det andra lektionen för henne och blockflöjten. Kan inte påstå att hon övat speciellt mycket den senaste veckan, så jag ska tänka på att påminna henne lite mer den här veckan ;-)

Så, nu kickar vi igång den här måndagen!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Vad kul, både at hon äter gröt och gör den själv, söta L. Hoppas du snart känner dig starkare för att ta tag i träningen. Känner här att bloggen kommer lite i skymundan. Jag borde sätta mig vid datorn oftare då jag oftast sitter med appen via mobilen och det blir ju inte lika bra.
Saknar dig. Kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Hej finaste! Känner likadant med bloggen just nu. Har liksom inte ork och tid att blogga samtidigt känner jag mig stressad för att jag gärna vill.... Hon är så fin och duktig din stora tjej! Hoppas du kryar på dig snart! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886