Hosta, muggar och hjärnsläpp


Den här dagen började lite tokigt. Glömde att stänga av larmet som pep lite diskret när vi kom ner för trappan för frukost. Ringde larmbolaget och fick hjärnsläpp när jag skulle säga koden. Det blev rätt på tredje försöket... 
Sedan hamnade jag mitt i ett vägarbete på väg till L:s skola. De har hållit på med vägen sedan innan sommaren och ibland går det att köra på vägen och ibland inte. Idag gick det tydligen att komma ut på vägen via en tvärgata, men sedan gick det inte att komma någonstans... Toppenlätt att vända med en stor volvo på en gata mitt i stan .. 
Men sedan fick jag till en låååång runda i "skogen" med doggen D och det gav energi. Ett besök hos farmor på sjukan hanns med och det var kul att se henne så pigg. Barnens farmor tog L till simmet så jag fick en stund att fixa mat utan stress och sedan passade hon barnen när jag var på på Living & Room-party hos en vän som bjöd på god fika. Så lite batteripåfyllning har det varit idag. OCH lite muggpåfyllning och ljuslyktepåfyllning på partyt ;-)

Nu har jag krupit ner bredvid min busfia och hoppas på en god natts sömn. Hoppas bara att hon inte ramlar ur sängen som hon gjorde sist när hon låg här..  Dock hostar den lille prinsen en hel del och jag hoppas att det bara är något tillfälligt. Fast han har varit hes nu i två dagar... Och jag undrar när han ska bli stor nog att också vilja ligga i min säng när pappa är på resande fot? Då får kanske barnen sova i min säng så sover jag i någon av deras :-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej finaste! Låter som att du hade en bra dag igår trots att den började lite tokigt! Roligt att gå på heminredningsparty! Hoppas du får en superfin tisdag hjärtat! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886