Höstig helg

Jodå, det blev en regnig helg. Inte alls det ultimata med 3 familjer på besök på Solsidan. Tre familjer med barn. Men jag tyckte att det gick ganska bra ändå.

Startade båda dagarna med en pw med ena kollegans sambo. Hon gick så fort att jag fick ont i benen! Ha ha! Och då har jag ganska många fler cm ben än henne :-D OMG!

Jag tappade räkningen på hur många gånger barnen badade trots det sista vädret. De hann knappt få på sig torra kläder förrän de var i poolen igen.

Vi lyckades också få till en skumpig båttur (jodå, det finns filmbevis på några som jag gärna skulle vilja se i en berg-och-dalbana, ha ha) till Wägga där vi fick både goda fiskar och skaldjur och ett överraskande trevligt glas bubbel. "Hemma" igen blev det lite bastande för en del, lite poolbad för en del och bad i vedeldad tunna, med regn i ansiktet, för en del.

Så, trots att det var riktigt höstigt väder blev det en godkänd helg. Jag har fortfarande lite ont i benen efter helgens två power walks men är sjukt taggad att prova springa snart!

Gillar

Kommentarer

Marie,
Hehe det var en hgurtig vän och låter som ni hade en bra helg trots höstluft
sweetwordsbymirre.com
Kamilla,
Skönt att helgen gick smärtfritt trots vädret. Jobbigt att gå med någon som har ett snabbare eller långsammare tempo tycker jag. Härliga tallrikar med god mat.
kamillaskamera.com/
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Härligt med en höstig helg😊 låter supper mysigt maten ser kanon god ut
nouw.com/amandamalmflod
Paulina
,
Låter som en bra helg ändå. Så god maten ser ut 😊
Amandizan
Amandizan,
Mumms vad god kvällsmaten/lunchen? såg ut jag älskar lax och skaldjur det vattnas i munnen😍
nouw.com/amandizan