Höstlov!

Skulle ju till vänner ikväll, men så hade en av vännerna åkt på en förkylning så vi ställde in. Snabbt som sjutton hade vi familjeråd (insåg att vi saknar en låt, som de har i Sune-filmerna :-) ) packade ihop oss och plötsligt satt vi i bilen på väg mot vårt Solsidan.

Svängde inom Ginger hälsobar och hämtade upp lite lunch som vi käkade i bilen. Uppskattat av alla! Fast maken är inte övertygad om smoothie bowls ännu, så han körde en sallad istället :-)

Jättetråkigt att det inte blev någon träff med vännerna, saknar dem verkligen, men det är liksom skönt i kroppen att få landa i vårt andra hem. Det finns ett lugn här. Hela familjen liksom landar. Till och med den fyrbenta fluffiga som var inne hos grannarna inom fem minuter efter att vi kommit på plats :-)

Barnen och jag har spelat lite sällskapsspel medan J äntligen fick upp våra lampor över matbordet. Som jag längtat efter det! Och det blev riktigt bra! Tyvärr kan jag inte fånga ljuset på foto. Sedan tog maken en bastu och jag var tvungen att provsitta min nya schläslångfåtölj :-) R var också sugen på att hänga med mig så det blev lite trångt, men det var mysigt :-)

Nu ska vi rodda ihop lite middag och fortsätta njuta! ♡

Hoppas att du också har en skön kväll!
Happy höstlov 🍂 🌿

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Trist med inställd middag men passa på att njuta av ledigheten

nouw.com/stenhagenbettan
Yasminegill
Yasminegill,

Wow låter som ni har det helt underbart ändå. Vilket härligt ställe. Förstår att ni njuter. Kram

nouw.com/yasminegill
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vilket härligt ställe, kan verkligen förstå att ni njuter =).. vad tråkigt att middagen blev inställd.

nouw.com/2barnsmammaochfru
Ingajohansson
Ingajohansson,
Paulina
,

Ni verkar hitta på mycket tillsammans, så kul 😊 Smoothiebowlen såg god ut, fast personligen tycker jag mer det är frukost. Men det mättar bra iallafall.

Madde ,

Man lever verkligen dag för dag i dessa tider. Tur det att fanns ett alternativ för er. Huset ser ju supermysigt ut tycker jag

www.nouw.com/madelena
Elina,

Så mysigt det låter 🙂tråkigt att middagen blev inställd men det är ju bättre att vara på den säkra sidan.

detkaosvikallarvardag.com
Marie,

Ohh nu vart jag sugen på chips

sweeetwordsbymirre.com
Amanda,

Förstår att det var tråkigt att inte träffa vännerna men ändå mysigt med familjetid. Lät gott med både smoothiebowl och sallad 😊

amandizan.wordpress.com