Höstlovsäventyr på Tivoli

Det har varit en lång dag och jag är helt slut! Helt slut :-) Tur att mormor med väninna ville följa med mig och kidsen på äventyr, annars hade jag förmodligen varit medvetslös nu. Inte för att vi inte haft en bra dag, för det har vi haft, och allt har flutit på bra.

Vi har haft lite höstlovsäventyr på Tivoli i Köpenhamn. Det började inte superbra med duggregn, inget av barnen ville åka karuseller trots åkband & både sura barn och sur mamma. Jag då, inte mormor ;-)

Men sedan ordnade det upp sig! Efter att vi käkat lite panerad fisk till lunch ville barnen plötsligt åka karusell hela tiden! Nackdelen var att jag inte hade köpt ett åkband till mig själv från början,vilket jag så klart tyckte var skönt när barnen inte ville åka. Men sedan ångrade jag mig eftersom R knappt fick åka något alls om han inte var i sällskap av någon över 14 år. Vilket ju L inte är.

Det var riktigt Halloweenfint på Tivoli. Tusentals pumpor, fågelskrämmor, pyntade karuseller, häxor och skrev jag pumpor? Det var pumpor precis överallt.

Efter buss, båt, tåg och karuseller och sedan tåg, båt & buss har vi nu landat i soffan efter att ha duschat av oss äventyrsbacillerna. Imorgon blir det sovmorgon och planen är att drälla i pyjamas riktigt länge! Sedan ska vi shoppa pumpor :-)

Gillar

Kommentarer

Maria,
Mysig dag ni har haft.
Här strosade vi i pyjamas fram till lunch idag, precis vad jag behövde!

Kram kram
jagharvingar.se
Theresa,
Mysigt! Skönt att humören ordnade upp sig! 😊 Kram
mammat.blogg.se