Hostmedicin & taggföljetång

Men oj, nu har det varit mycket strul här på Nouw några dagar! Jag håller tummarna att de har rett ut alla tekniska problem nu så att det går att blogga obehindrat igen.

I fredags åkte jag med R till läkaren för att se över hans hosta, då den natten till fredagen eskalerade igen och vi knappt fick någon sömn. Förväntade mig inte mycket av besöket egentligen, men hoppades iaf på lite hostmedicin. Och det fick vi, och diagnosen luftrörskatarr. Förutom hostmedicin skulle vi dundra på med kortisonet R tar vid astmabekymmer.

Själv bad jag en sköterska kolla på mitt onda finger. För jo då, taggen sitter kvar. Två undersköterskor och en sjuksköterska kollade på mitt finger, gav mig alsolomslagg och försökte få ut taggen med pincett - utan framgång. Jag fick ordinationen att lägga alsolomslag under helgen och hoppas på att taggen ska börja vandra utåt. Om fingret blev inflammerat skulle jag uppsöka vården igen. Viket jag fick göra idag - för att träffa en läkare. Som inte heller fick ut taggen - trots diverse läskiga instrument och ännu mera ont i mitt lilla finger. Det här är ju som en fånig följetång nu - får köra pekfingervalsen med höger handen när jag ska skriva eftersom det vänstra pekfingret inte riktigt är lämpligt att trycka mot tangenterna.

Ja ja, tur att hostmedicinen hjälpte R iaf!


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Ja det har varit väldigt strul med nouw. Krya på er vad tråkigt med fingret och luftrörskatarr, hoppas ni blir frisk fort =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Inget kul när nouw krånglar. Hoppas att allt är lös nu så vi slipper all krångel nu på ett tag.
nouw.com/jagochminahjärtan
Amanda ,
Vad är luftrörskatarr? Nu får vi hoppas att sonen snart mår bättre och jag hoppas verkligen att du också får hjälp. Hur fick du in taggen? 🤔
nouwcomamandizan.video.blog/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det är hosta, sedan vad det egentligen är kan jag inte svara på 😊 Taggen kommer från en kaktus som jag råkade stöta till i blomsteraffären...
nouw.com/popprinsessan
Fnulan,
Hahhaa förlåt, jag är dum i huvudet. Jag som inbiten bloggare tänkte mig ett helt annat inlägg när det stod "taggföljetång" i titeln. Det finns ju länktåg så ja.... SORRY =)
Skit i att det krånglar, din blogg är ju här när det funkar, se det positiva istället <3 Din blogg är ju GRYM
KRYA
www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ha ha, kul att kunna roa dig 😊
nouw.com/popprinsessan
Marie,
Ohh tuffen har får krya på sig och hoppas att han piggnar på sig med hostan snabbt nu. bra ni fick medicin
sweetwords.se