Höstrusk

Vaknade efter en, om möjligt, natt med ännu sämre sömn. Puh! R har varit orolig, L kom in mitt i natten och pratade om något hon hade drömt och det tog tid innan hon somnade om, sedan vaknade R utan att vilja somna om och låg bara och knorrade liksom. Funderade på att gå upp och ge honom en panodil och välling, men ville inte riskera att han skulle bli helt klarvaken när jag tände lampan för att kunna ge honom en pano.

Så när klockan ringde var det inte ok att gå upp. Snoozade en stund, men det var liksom bara att fördröja det oundvikliga. L var iaf på rätt humör när hon blev väckt och morgonen gick smidigt. Nu är L lämnad på dagis, och R somnade i vagnen när vi gick en runda med doggen D i höstrusket. Jag har nu fått äta frukost i lugn och ro och påbörja tömning av kameran, det var bilder från feb så gissa om minneskortet var fullt?!?

Min plan idag är att vila när R vilar, fast just nu gick det ju liksom inte. Att somna ute på promenad var inget alternativ... Men det var ganska skönt att få äta i lugn och ro också.

Hittade en bild som togs för exakt ett år sedan. Lite kontrast då det är riktigt höstrusk med regn och blåst idag.

Gillar

Kommentarer

Östblomman
Östblomman,
Oj, skönt att det gick "bra" för L trots fallet! Å hoppas verkligen att du får mer nattsömn inatt!

Härlig poolbild så här mitt i regnrusket, ser underbart ut 😊

Kram
www.blogger.com/profile/141167729552369667
Linda
Linda,
Ser inte helt fel ut att flyta runt i en varm pool nu, här är det riktigt kallt i dag och rutorna på bilen behövdes skrapas.
Hoppas denna natten varit bättre, Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229