Höstsnack & kökssnack


Kastar in en bild från en av våra sista sommardagar på Solsidan. För nu börjar nog faktiskt hösten komma.. Det är jackläge på morgonen även om det blir varmt framåt dagen.

Och det gör inte så mycket tycker jag. Vi har haft en fin sommar på många sätt. Även om hösten inte är min favoritårstid så finns det mycket mysigt med hösten. Jag ser fram emot alla tända ljus och mustiga grytor. Jag ser fram emot alla vackra färger i naturen de dagar de inte regnar och jag ser fram emot kastanjer och höstblommor i krukorna på trappan.

Och jag har så mycket kul att se fram emot under hösten! Men först blir det faktiskt ett besök på Solsidan nästa helg. Vi kan säkert gunga lite till innan det är dags att hänga undan gungan för vintern!

Förresten, kika gärna in till Babydjungeln där jag och några andra mammor tipsar om hur man får med barnen i köket. Ha ha, även om jag inte vet om jag är rätt person att tipsa om något sådant :-)

Gillar

Kommentarer

Helena,
Jag älskar när hösten kommer, jag blir full av energi och ideer och vill vara kreativ. Tur att vi alla är olika 😊
Den där gungan ser helt underbar ut!
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Virriga Vero,
Ja det är lite mysigt med hösten. Man får liksom "lov" att varva ner lite, gå i ide. Höstpromenader i solsken är aldrig fel.

Ha en fin helg!
virrigavero.blogspot.com
Jenny,
Till stora delar känner jag som dig, men jag gillar hösten, då finns tid till stillhet och tankar, ljus, brasa, mjuka och varma filtar, filmer, höstpromenader, soppor och grytor och födelsedag 😉Och sommaren har varit superbra på alla sätt, så nu är jag redo för hösten. Det är lite svårare att gå mot höst när man inet haft en bra sommar eller hur? Kram fina du!!
nockinocki.blogg.se
Amanda,
Vilket ljuvligt ställe att gunga på! Kram
www.aochmflyttarin.blogg.se
Carolina,
Vilka underbara bilder! Njut av fredagen fina! Kram
carolina1979.se
Linda K - Hemma hos Klintons,
Härligt det ser ut. Här njuter vi i sommarvärmen med 24 grader 😊 .

Och visst är det mysigt när man kan ha tända ljus, lite te i och mys i soffan efter en härlig gryta. Mums! Kram kram och hoppas du får en härlig kväll
houseofklinton.com